- 4,693
- 1,981
- 113
Not aldım ben onları adminim sen merak etmeeeUlan harbiden parayi alipta iyi gunler bile demeden tuyenler oldu way mg
Not aldım ben onları adminim sen merak etmeeeUlan harbiden parayi alipta iyi gunler bile demeden tuyenler oldu way mg
yok ben yanlıslıkla 10 fazla attığın için diyorum dağıttığın için neden teşekkür edeyim kankaBereketini görün dicem de bı acayip oluyorum kumar konularinda böyle muhabbetler dönünce ne demek rica ederim dağıtacak biri olsun da dağıtması önemsiz ya
Ahahaha alan kactı kumara 20 dk sonra kaybettikten sonra dönerlerUlan harbiden parayi alipta iyi gunler bile demeden tuyenler oldu way mg
Roll acmislar mg katildim bnde zarari cikaririm belkiAhahaha alan kactı kumara 20 dk sonra kaybettikten sonra dönerler
Bu arada yanlis anlasilmasin para almak vs icin yazmadim haberiniz olsunPara almadim ama içinde ukte kalmasin kanka iyi günler
Hacı bı özele baksanaGece mesaisinde calısıyorum, 17:00 a kadar gun icerisinde takılıp yatıyorum ama buralarda olursam sinerji icin hazırım herzaman, güzel düşüncen yeter ustadım yardımcı olmus kadar oldun cok sagol tesekkur ederim
Senindemi ihtiyacin var yoksaBende iyi günler diliyeyim bari gönlü olsun
CansinBeyler @ygtygt ede attik benden bu kadar cumletten iyi gunler herkese yaklasik 1k dagittim bnde o kdr para yok.umarim isinize yarar.hoscakalin grsrz
Yok be dostum ben diziye geçicem birazdan bu ara dizi izliyorum aşırı keyif alıyorum ara vermiştim baya buraya sohbete geliyorum geneldeSenindemi ihtiyacin var yoksa
bende o kadar para yok dedın ya koptum valla suan gercek hayatta da gercekden komık bı adamsın sen bellı kıBeyler @ygtygt ede attik benden bu kadar cumletten iyi gunler herkese yaklasik 1k dagittim bnde o kdr para yok.umarim isinize yarar.hoscakalin grsrz
Peki kardesim eywallahYok be dostum ben diziye geçicem birazdan bu ara dizi izliyorum aşırı keyif alıyorum ara vermiştim baya buraya sohbete geliyorum genelde
Harbiden yok la.cidden zarar ettim.cekimden 27 kaldi kupon yapicam korkiyorumbende o kadar para yok dedın ya koptum valla suan gercek hayatta da gercekden komık bı adamsın sen bellı kı