Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sorgun57 / #12 Kasa 700 Hedef 2.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,759
79,510
113
Bereketini görün dicem de bı acayip oluyorum kumar konularinda böyle muhabbetler dönünce ne demek rica ederim dağıtacak biri olsun da dağıtması önemsiz ya
yok ben yanlıslıkla 10 fazla attığın için diyorum dağıttığın için neden teşekkür edeyim kanka :)

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,693
1,981
113
Gece mesaisinde calısıyorum, 17:00 a kadar gun icerisinde takılıp yatıyorum ama buralarda olursam sinerji icin hazırım herzaman, güzel düşüncen yeter ustadım yardımcı olmus kadar oldun cok sagol tesekkur ederim :)
Hacı bı özele baksana

ygtygt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
372
79
28
Bakalım 4 haziranda dogum gunu bonuslarından biraz yolumu bulabilirsem bir roll yapıcam bende, son finish bolumu can sıkıcı birtek ortalık birbirine giriyor tovbe yarabbim ekmek kuyrugu gibi, gercekten ihtiyacı olan insanlara boynum kıldan ince ama suiistimal eden arkadasları gorunce soguyor insan onun dısında gayet eglenceli muhabbetler donuyor :D

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Beyler @ygtygt ede attik benden bu kadar cumletten iyi gunler herkese yaklasik 1k dagittim bnde o kdr para yok.umarim isinize yarar.hoscakalin grsrz

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
çok teşekkürler yazdık ama iyi günler demediysek affola :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...