Kardeşim bırak ya bunlardan her gün 3 5 tane çıkıyo biliyosunBanami söylüyosun bunu @erhanbey22 gardas bnm yerime sen cvp verirmisin
Kardeşim bırak ya bunlardan her gün 3 5 tane çıkıyo biliyosunBanami söylüyosun bunu @erhanbey22 gardas bnm yerime sen cvp verirmisin
@yogunUlan bir gondermisim bir sağdan gönderiyorum bir soldan gönderiyorum @Shellac a rakip olacam utanmasam arkadaşlar gelmeyen varsa yazsın burdan bana
salla dostum benım senden degerlımı muhabbetıne bakKanka bugun cok agresifim o olaydan sonra
arada da hac cıkardım sersemlettim pez****giUlan bir gondermisim bir sağdan gönderiyorum bir soldan gönderiyorum @Shellac a rakip olacam utanmasam arkadaşlar gelmeyen varsa yazsın burdan bana
Kanka kimin rollünde oldu bu olayKanka bugun cok agresifim o olaydan sonra
NailexinKanka kimin rollünde oldu bu olay
Beyler tartismayin lutfen.konu kapaniyo zaten durun su dagitim isi isi bi bitsinKardeşim bırak ya bunlardan her gün 3 5 tane çıkıyo biliyosun
Bi saat icinde 1000 yw0mam lazim ki ise mutlingodeyim fsturay8 odemis bir sekildeArkadaslar parayı alanları sohbette tutalım hemen kumara gitmeyin acelesi yok kumarı her zaman oynarsınız
ben 2 gundur erken yatıodum bugu nnobetcıyım mecbur sabahcıyız uyku duzenı yıne gıttı benımYani uyandım artık toparlanmak gerek dostum
Furky zaten uykum geldi okurken kör oldum ne yazdın be kardeşim mutlingodeyim fsturay8 ?Bi saat icinde 1000 yw0mam lazim ki ise mutlingodeyim fsturay8 odemis bir sekilde
İnanin zarar ettim ama muhim degil.son kuponun sansina attim.belki zorda olan biri yukseltip isini gorur.faydamiz olsun.kimseyi uzmemeye calistim@surgun57 kesene bereket neredeyse konuya yazan herkese gönderim yaptın gercekten helal olsun
Bir saat icinde 1000 yapmalıyım ki ise mutlu gideyim faturayı ödemiş şekildeFurky zaten uykum geldi okurken kör oldum ne yazdın be kardeşim mutlingodeyim fsturay8 ?