- 4,900
- 2,447
- 113
Kardeşim inş senin ihtiyacın yokturİnanin zarar ettim ama muhim degil.son kuponun sansina attim.belki zorda olan biri yukseltip isini gorur.faydamiz olsun.kimseyi uzmemeye calistim
Kardeşim inş senin ihtiyacın yokturİnanin zarar ettim ama muhim degil.son kuponun sansina attim.belki zorda olan biri yukseltip isini gorur.faydamiz olsun.kimseyi uzmemeye calistim
bekleklerayın 1 den gonderirizlimit sıkıntı valla kanka kesinti felan da var bende
kardeşim geldi para kesene bereket çok tsklerİnanin zarar ettim ama muhim degil.son kuponun sansina attim.belki zorda olan biri yukseltip isini gorur.faydamiz olsun.kimseyi uzmemeye calistim
Harbiden ha 1000 yapayim dedim fatrayi odeyip ise mutlu gideyim dedim kankaFurky zaten uykum geldi okurken kör oldum ne yazdın be kardeşim mutlingodeyim fsturay8 ?
ben şahdim valla 850 tl gönderdi beyler.allah sana daha cok versın dostumİnanin zarar ettim ama muhim degil.son kuponun sansina attim.belki zorda olan biri yukseltip isini gorur.faydamiz olsun.kimseyi uzmemeye calistim
Insallah kardeşim 1000 değil 10 bin yapHarbiden ha 1000 yapayim dedim fatrayi odeyip ise mutlu gideyim dedim kanka
Valla bizim ihtiyaca girsek forumu ipotek ettirmeniz lazım Allah'a şükür onda da bende de borç piton yılanı gibi hiç kicimizdan ayrılmaz birilerini sevindirdiysek ne mutlu bizeKardeşim inş senin ihtiyacın yoktur
At kafasiValla bizim ihtiyaca girsek forumu ipotek ettirmeniz lazım Allah'a şükür onda da bende de borç piton yılanı gibi hiç kicimizdan ayrılmaz birilerini sevindirdiysek ne mutlu bize
gülsem mi ağlasam mı bilemedim kardeşim piton yılanı cok anlamlıydıValla bizim ihtiyaca girsek forumu ipotek ettirmeniz lazım Allah'a şükür onda da bende de borç piton yılanı gibi hiç kicimizdan ayrılmaz birilerini sevindirdiysek ne mutlu bize
Ben gomtanım ben 99.99 da kaldı bakiyem seni hayin 100 TL gondericem demistinAranizda ben bu rollde magdur oldum diyen varmi?
Cok sukur simdilik faturam yok bi hayirsever odemisti inaninki hic hic param yktu bu isler dun yolda buldugum 100 lira ile oldubeyler surgun fatura ödıycekmıs herkes aldıgını gerı gondersın hadın bakalım paparalara yüklen
96.69 da benımBen gomtanım ben 99.99 da kaldı bakiyem seni hayin 100 TL gondericem demistin
Sen naptın la ödedin mi faturayıOlum harbi hainsiniz ya parayı alanların çoğu kumara gitti bu kadar bağımlısı olmayın olum zarar
Bo hayirseverde bana cikacak inaniyorum ) :Cok sukur simdilik faturam yok bi hayirsever odemisti inaninki hic hic param yktu bu isler dun yolda buldugum 100 lira ile oldu
hocam yanlış anlamada eşşekk yüküyle para dagıtmıs, onu diyecek adam nacizane benim gorusum arsızdır yani Sansın bol ve devamlı olsun insAranizda ben bu rollde magdur oldum diyen varmi?
Ödedim kanka her ay 75 gelirdi geçen ay 106.7 geldi bizi koparıyorlarSen naptın la ödedin mi faturayı
Herkes bir koparma peşinde be kardeşimÖdedim kanka her ay 75 gelirdi geçen ay 106.7 geldi bizi koparıyorlar