Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sorgun57 / #12 Kasa 700 Hedef 2.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,693
1,981
113
hocam yanlış anlamada eşşekk yüküyle para dagıtmıs, onu diyecek adam nacizane benim gorusum arsızdır yani :D Sansın bol ve devamlı olsun ins :)
Hocam uyanınca bı 50/250 roll denicem buralarsa olursan görürüm seni de gözün buralarda olsun

ygtygt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
372
79
28
Hocam uyanınca bı 50/250 roll denicem buralarsa olursan görürüm seni de gözün buralarda olsun
Gece mesaisinde calısıyorum, 17:00 a kadar gun icerisinde takılıp yatıyorum ama buralarda olursam sinerji icin hazırım herzaman, güzel düşüncen yeter ustadım yardımcı olmus kadar oldun cok sagol tesekkur ederim :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,759
79,510
113
Hadi bende kaçtım sigara alayım 2 3 tane kalmıstı sigara paramız olsun. son paranız varken no kumar diyorum cebinizde 500 lira olsun en az oynarken ki kaybettiniz mi hırsınızı almak için bi daha yatırın 20 at bitti hee napcan karıyımı dövcen :D şaka bi yana etkinlik için sağol @surgun57 şansın bol olsun

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,693
1,981
113
Hadi bende kaçtım sigara alayım 2 3 tane kalmıstı sigara paramız olsun. son paranız varken no kumar diyorum cebinizde 500 lira olsun en az oynarken ki kaybettiniz mi hırsınızı almak için bi daha yatırın 20 at bitti hee napcan karıyımı dövcen :D şaka bi yana etkinlik için sağol @surgun57 şansın bol olsun
Çok iyidi bu valla iyi güldüm sabah sabah

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Onemsiz kardesim.batmazsam gece yine yapica

ygtygt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
372
79
28
Kardesim bi sen kaldin burda.gercekten ihtiyacin varsa sanada atayim
Ustadım sagol dusunmen yeter ben cidden eglencesine takıldım bir beklentim yoktu basından beri, 1k mesaj statusune ulasamadık henuz zaten ki sende baya bir dagıtım yaptın inan gondermis kadar oldun dusunmen yeter tesekkur ederim :)

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Beyler size hikayemi anlatayim mo sorf 5 dakikada biter :D

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ulan harbiden parayi alipta iyi gunler bile demeden tuyenler oldu way mg

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Huzurevinde çalışıyorum ama kendime.huzurum yok sirf butun huzuru huzur bulsunlar diye yaslilara veriyorim ben fstursran dolayi huzursuzum huzurlu ve yardimsever birilero karsima çıksın:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...