- 13,570
- 15,601
- 113
Olum harbi hainsiniz ya parayı alanların çoğu kumara gitti bu kadar bağımlısı olmayın olum zarar
Olum harbi hainsiniz ya parayı alanların çoğu kumara gitti bu kadar bağımlısı olmayın olum zarar
Kanka yukarda 1 klik roll var ona katilalim ben zarar ettim mgHerkese iyi sabahlar Behlül kaçar @surgun57 tekrardan kesene bereket
Hocam uyanınca bı 50/250 roll denicem buralarsa olursan görürüm seni de gözün buralarda olsunhocam yanlış anlamada eşşekk yüküyle para dagıtmıs, onu diyecek adam nacizane benim gorusum arsızdır yani Sansın bol ve devamlı olsun ins
allah asgari ücretliye sabır versın valla hele de evi kıra ise buyuksehırde ıse cok cok zorHerkes bir koparma peşinde be kardeşim
dostum o kadar cok para dagıttı kı gozlerıne uyku gırmez sımdıKanka yukarda 1 klik roll var ona katilalim ben zarar ettim mg
Kardesim bi sen kaldin burda.gercekten ihtiyacin varsa sanada atayimhocam yanlış anlamada eşşekk yüküyle para dagıtmıs, onu diyecek adam nacizane benim gorusum arsızdır yani Sansın bol ve devamlı olsun ins
Gece mesaisinde calısıyorum, 17:00 a kadar gun icerisinde takılıp yatıyorum ama buralarda olursam sinerji icin hazırım herzaman, güzel düşüncen yeter ustadım yardımcı olmus kadar oldun cok sagol tesekkur ederimHocam uyanınca bı 50/250 roll denicem buralarsa olursan görürüm seni de gözün buralarda olsun
Kesinlikle Allah sabır versin çok zor bizim eve 3 maaş giriyor ev de bizim ama yine de zor yetiyor anlamıyorum.allah asgari ücretliye sabır versın valla hele de evi kıra ise buyuksehırde ıse cok cok zor
Yok hic rahatsiz degilim.15 kisiyi mutlu ettigim icin mutluyum belki 16 belkide 17 kisidostum o kadar cok para dagıttı kı gozlerıne uyku gırmez sımdı
Çok iyidi bu valla iyi güldüm sabah sabahHadi bende kaçtım sigara alayım 2 3 tane kalmıstı sigara paramız olsun. son paranız varken no kumar diyorum cebinizde 500 lira olsun en az oynarken ki kaybettiniz mi hırsınızı almak için bi daha yatırın 20 at bitti hee napcan karıyımı dövcen şaka bi yana etkinlik için sağol @surgun57 şansın bol olsun
Onemsiz kardesim.batmazsam gece yine yapicaHadi bende kaçtım sigara alayım 2 3 tane kalmıstı sigara paramız olsun. son paranız varken no kumar diyorum cebinizde 500 lira olsun en az oynarken ki kaybettiniz mi hırsınızı almak için bi daha yatırın 20 at bitti hee napcan karıyımı dövcen şaka bi yana etkinlik için sağol @surgun57 şansın bol olsun
Ustadım sagol dusunmen yeter ben cidden eglencesine takıldım bir beklentim yoktu basından beri, 1k mesaj statusune ulasamadık henuz zaten ki sende baya bir dagıtım yaptın inan gondermis kadar oldun dusunmen yeter tesekkur ederimKardesim bi sen kaldin burda.gercekten ihtiyacin varsa sanada atayim
takılıom dostum sana az yün gülsün dıye .emın ol sen dagıttın ya daha cok kazanıcaksın.dagıtıpta kaybeden gormedım ben.kendımde dahlYok hic rahatsiz degilim.15 kisiyi mutlu ettigim icin mutluyum belki 16 belkide 17 kisi
sende sağol kardeşim bu aradaÇok iyidi bu valla iyi güldüm sabah sabah
Bereketini görün dicem de bı acayip oluyorum kumar konularinda böyle muhabbetler dönünce ne demek rica ederim dağıtacak biri olsun da dağıtması önemsiz yasende sağol kardeşim bu arada