- 1,863
- 897
- 113
Abicim silindi 6 senelik hesaba tekrardan kyc yaptirdiler sildiler bakiyeyiİptal et kendin silinmiyor bakiye
Abicim silindi 6 senelik hesaba tekrardan kyc yaptirdiler sildiler bakiyeyiİptal et kendin silinmiyor bakiye
Kolpadan ödemiştir isteBu ne yaman celiski
nasıl aldın freebeti40 dolar cekim verdim tesekkurler bu sandik acma olayi varmis onu nasil yapiyoruz arkadaslar bu arada 10 dolarda freebet veriyor onuda kullanin
Bonuslarimda buldum onudanasıl aldın freebeti
HangisiBonuslarimda buldum onuda
aynen öyle bir tane süzme vardı siteyi savunup duruyordu nerede o sesi soluğu çıkmıyor adamlar 50 takla attı ödeme yapmamak içinOrul evlatları ya odemiyorlar sürekli yatırım talep ediyorlar şuraya bak hiçbir siteye güven olmaz gerçekten. Yasal oran falan sıkıntı ama en azından para kalmıyor şu durumları düzelteyim tövbe. Sahtekâr bunlar
sende yine iyi bakiyeyi bırakmışlar bende komple sildiler çoklu ip dedikleri için siteyi hayatımda ilk defa gördüm bi de :dBen eritiyorum bakiyeyi bunlara bir daha adım atmam
Bu kadar art niyetli olmaları şaşırtıcı ya 40-50 usdt odeyemiyorsan öl geber en başta yolladılar bazılarına şimdi yan çiziyorlarsende yine iyi bakiyeyi bırakmışlar bende komple sildiler çoklu ip dedikleri için siteyi hayatımda ilk defa gördüm bi de :d
Hangisi kral dediğin yardımcı olacan miBonuslarimda buldum onuda
2 dk borsa farketmezde bithero Usdtiki ayrı çekim yapmışsın ne kadar sürede yolladılar hangi borsa dost ? @Erenymn