Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sportsbet 50 FreeSpin 0.30$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kindar00

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18
7
3
Arkadaslar ben Gates of Olympus 1000'den 50fs aldım fakat oyuna girince bonus falan yok bonusu aktifte ettim yardımcı olur musunuz?

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
241
75
28
Valla bence sportsbet bu piyasanın en sağlam sitesi ama bugün neden böyle yaptılar anlamadım, bu siteyi kullananlar bilir çekimler otomatik ve hiçbir bahane üretmeden gönderirler şu an şaşkınım

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,390
1,093
113
Tezgah bence usta gönderdiğini gönderdi ama bundan sonraki kişilere para istiyor güvende vermiyo site. O yüzden umutlanip para yatırma bence gidin kendi paranızla oynayin
güvende vermiyor dediğin site sportsbet.io senin ömrü hayatında göremeyeceğin paraları 2 dakikada yollayan kripto tabanlı site.

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
388
83
kral iyi hoş diyorsun da benden de para istemediler ki ve o kadar çekim yapan oldu sırf biz mi battık adamlara
Hocam ödeme alan aldı.geri kalan neden alamadı? Neden alanlardan sonra para yatırma istediler? Şuan kimi gönderildi para yatırmadan?kimsenin yani bu dakikadan sonrakiler para yatırıp onuda çevrim yapıp öyle çekebilirsiniz dedi Temsilci riske hiç değmez

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,390
1,093
113
kapatın konuyu sportsbet.io ya güven vermiyor falan demeye başlamış cebinde 5 kuruş olmayan adamlar bunlar bonus alsa ne almasa ne .

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
388
83
güvende vermiyor dediğin site sportsbet.io senin ömrü hayatında göremeyeceğin paraları 2 dakikada yollayan kripto tabanlı site.
Kardeş gönderiyorsa herkese gönderecek o zaman sonradan 50 dolar yatırım istemicek. Böyle saçmalık olmaz böylede haksızlık olmuş oluyo. Tmm 50 doların varsa yatır sen çek par

wtkrkso

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
5
8
adamın birisi 22 tane hesap açmış bonusu kaldırmadıklarına şükredin 50$ yatırım istemelerine laf söylemeyin
bu bonus zaten yatırım imkanı veya yatırmak istemeyen adamlar tarafından kullanılıyor? Birisi multi açıyor diye herkesi aynı kefeye koyup paraları cebe indiriyorsa bu sitenin sorunu bizim değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...