Nasıl aldınArkadaslar ben Gates of Olympus 1000'den 50fs aldım fakat oyuna girince bonus falan yok bonusu aktifte ettim yardımcı olur musunuz?
kral iyi hoş diyorsun da benden de para istemediler ki ve o kadar çekim yapan oldu sırf biz mi battık adamlaraTezgah bence usta gönderdiğini gönderdi ama bundan sonraki kişilere para istiyor güvende vermiyo site. O yüzden umutlanip para yatırma bence gidin kendi paranızla oynayin
bizde niye cıkmadı yav buBöyle birşey çıkacak etkinleştir demeniz gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 694140
İptal edip 50 dolar yatırım İstiyorlarbi önceki sayfaya attım ssini 21.18de çekim verdim hala gelmedi sabaha gelir zaar
güvende vermiyor dediğin site sportsbet.io senin ömrü hayatında göremeyeceğin paraları 2 dakikada yollayan kripto tabanlı site.Tezgah bence usta gönderdiğini gönderdi ama bundan sonraki kişilere para istiyor güvende vermiyo site. O yüzden umutlanip para yatırma bence gidin kendi paranızla oynayin
yatiracak 50 dolarımız olsa 0.30 bet den 50fsye mi muhtac kalcaz usda çekenler nası cekti o zamanİptal edip 50 dolar yatırım İstiyorlar
Hocam ödeme alan aldı.geri kalan neden alamadı? Neden alanlardan sonra para yatırma istediler? Şuan kimi gönderildi para yatırmadan?kimsenin yani bu dakikadan sonrakiler para yatırıp onuda çevrim yapıp öyle çekebilirsiniz dedi Temsilci riske hiç değmezkral iyi hoş diyorsun da benden de para istemediler ki ve o kadar çekim yapan oldu sırf biz mi battık adamlara
Öyle valla biz sona kaldık adamlar kural değiştirdiyatiracak 50 dolarımız olsa 0.30 bet den 50fsye mi muhtac kalcaz usda çekenler nası cekti o zaman
Kardeş gönderiyorsa herkese gönderecek o zaman sonradan 50 dolar yatırım istemicek. Böyle saçmalık olmaz böylede haksızlık olmuş oluyo. Tmm 50 doların varsa yatır sen çek pargüvende vermiyor dediğin site sportsbet.io senin ömrü hayatında göremeyeceğin paraları 2 dakikada yollayan kripto tabanlı site.
vah canım benim çok üzüldümKardeş gönderiyorsa herkese gönderecek o zaman sonradan 50 dolar yatırım istemicek. Böyle saçmalık olmaz böylede haksızlık olmuş oluyo. Tmm 50 doların varsa yatır sen çek par
Bonuslar kısmından aktif ettim.Nasıl aldın
Öyle dalga geçer gibi milletle alay eder gibi iş yapıyorlar. Sen yatır hocam kolay gelsinvah canım benim çok üzüldüm
adamın birisi 22 tane hesap açmış bonusu kaldırmadıklarına şükredin 50$ yatırım istemelerine laf söylemeyinÖyle dalga geçer gibi milletle alay eder gibi iş yapıyorlar. Sen yatır hocam kolay gelsin
bu bonus zaten yatırım imkanı veya yatırmak istemeyen adamlar tarafından kullanılıyor? Birisi multi açıyor diye herkesi aynı kefeye koyup paraları cebe indiriyorsa bu sitenin sorunu bizim değil.adamın birisi 22 tane hesap açmış bonusu kaldırmadıklarına şükredin 50$ yatırım istemelerine laf söylemeyin
Takılma kardeşim görmezden gel burda kerhne cocu bitmezÖyle dalga geçer gibi milletle alay eder gibi iş yapıyorlar. Sen yatır hocam kolay gelsin
İşte bunun gibi annesi kötü olan insanlar yüzünden bu durumlara geliyoruz hep.ac köpekleradamın birisi 22 tane hesap açmış bonusu kaldırmadıklarına şükredin 50$ yatırım istemelerine laf söylemeyin