- 1,078
- 388
- 83
Beyler bitti bonus. Ve ödeme birkaç kişiye yaptı geri kalana 50 dolar yatırım şartı koydular boşa üye olmayınhacı bende görünmüyor nasıl alacağız ya
Beyler bitti bonus. Ve ödeme birkaç kişiye yaptı geri kalana 50 dolar yatırım şartı koydular boşa üye olmayınhacı bende görünmüyor nasıl alacağız ya
Evet dostum tehlikeli tüm Türk borsalar. Çekim gelmediyse iptal etBide bilen bi arkadaş varsa cevaplarsanız sevinirim binance tr ye çektik bi kaçtır okuyorum polis çağırmış kripto çekimi için yani bende öyle çektim herhangi bi problem oluyor mu binance tr de yoksa sadece bu Paribu btc Türk falanda mı oluyor babacanlar
Binance tr çekme be kardeşim Türk borsasına çekilmez buralardan adamların elinde liste var biliyorlar kumardan geldiğini paranın inceleme der askıya alırlar hesabıBide bilen bi arkadaş varsa cevaplarsanız sevinirim binance tr ye çektik bi kaçtır okuyorum polis çağırmış kripto çekimi için yani bende öyle çektim herhangi bi problem oluyor mu binance tr de yoksa sadece bu Paribu btc Türk falanda mı oluyor babacanlar
Vallahi çektim kral hicsorma acayip şuan pişman oldum ya normal binance ingilizce idi dil desteği kalkmış bende tr den cektimBinance tr çekme be kardeşim Türk borsasına çekilmez buralardan adamların elinde liste var biliyorlar kumardan geldiğini paranın inceleme der askıya alırlar hesabı
30 k ceza hayırlı olsun hanenePara binance tr de şuan sıkıntı ise elemeyelim orda kalsın para 1 2 bin lira için gerek yok hesabımıza çekmeyelim
Dur gardaş dur bin lira için ceza yersek ho hooo30 k ceza hayırlı olsun hanene
burda ki tayfaya bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama tam tersine üye olun ve hiç bir işlem yapmayın sportsbet arada bir 10$ 50$ 100$ freebet tanımlıyor mail gönderir kontrol edersiniz. ama yatırım yaptıgınız anda kesiyor bunları. yeni gelenleri yatırım yapmaları için herhalde diye düşünüyorum.Beyler bitti bonus. Ve ödeme birkaç kişiye yaptı geri kalana 50 dolar yatırım şartı koydular boşa üye olmayın
korkma kral ben bile bazen üşeniyorum küçük miktar olsalar bile ziraate çekip ziraattan yolluyorum parayı hele kripto da daha zor senin yakana yapışmalarıDur gardaş dur bin lira için ceza yersek ho hooo
Ya Babacım gunde 50 defa payfixle yatır çek yapıyoz ilkdefa kripto ile çektik onda da arkadaşlar bi yazdı bir yazdı yani dersin sabahında emniyete cagiracaklarkorkma kral ben bile bazen üşeniyorum küçük miktar olsalar bile ziraate çekip ziraattan yolluyorum parayı hele kripto da daha zor senin yakana yapışmaları
Dostum geçen ay bu siteden kripto ile çekim yapanları hepsini aldılar 2 arkadaşım da dahil onlarda ilk defa çektilerYa Babacım gunde 50 defa payfixle yatır çek yapıyoz ilkdefa kripto ile çektik onda da arkadaşlar bi yazdı bir yazdı yani dersin sabahında emniyete cagiracaklar
Al işte ya Babacım merak ediyorum hangi borsaya çektiler soylermisin gardasim benimDostum geçen ay bu siteden kripto ile çekim yapanları hepsini aldılar 2 arkadaşım da dahil onlarda ilk defa çektiler