Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sportsbet 50 FreeSpin 0.30$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
961
460
63
Vallahi 1 saat önce girdim bu konuya sonra bu değişik siteye girdim 50 spin verdi oynadım çevrimi vardı sanırım crazy time da orda burda oynayıp en son 38 dolar çektik acayip uğraştıdi it herifler ama normal dolar cekiyon

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
961
460
63
Bide bilen bi arkadaş varsa cevaplarsanız sevinirim binance tr ye çektik bi kaçtır okuyorum polis çağırmış kripto çekimi için yani bende öyle çektim herhangi bi problem oluyor mu binance tr de yoksa sadece bu Paribu btc Türk falanda mı oluyor babacanlar

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,044
1,586
113
Bide bilen bi arkadaş varsa cevaplarsanız sevinirim binance tr ye çektik bi kaçtır okuyorum polis çağırmış kripto çekimi için yani bende öyle çektim herhangi bi problem oluyor mu binance tr de yoksa sadece bu Paribu btc Türk falanda mı oluyor babacanlar
Evet dostum tehlikeli tüm Türk borsalar. Çekim gelmediyse iptal et

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,712
77,985
113
Binance tr çekme be kardeşim Türk borsasına çekilmez buralardan adamların elinde liste var biliyorlar kumardan geldiğini paranın inceleme der askıya alırlar hesabı

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,712
77,985
113
Soğuk cüzdan diye bir şey var bi boku öğrenmiyor kimse bitcoin cıkalı 15 sene olmus komedi aq ülkede angut kaynıyor hiçbir şeyi öğrenmeyen ama her seye bi cevabı olan

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
961
460
63
Binance tr çekme be kardeşim Türk borsasına çekilmez buralardan adamların elinde liste var biliyorlar kumardan geldiğini paranın inceleme der askıya alırlar hesabı
Vallahi çektim kral hicsorma acayip şuan pişman oldum ya normal binance ingilizce idi dil desteği kalkmış bende tr den cektim

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
961
460
63
Para binance tr de şuan sıkıntı ise elemeyelim orda kalsın para 1 2 bin lira için gerek yok hesabımıza çekmeyelim

png300

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
6
8
Valla bende Golden Kickoff: 10 USDT FS adlı bir bonus vardı onu etkinleştirdim gateste 50 fs verdi çevrimide basitti 50 usdt yaptım çektim geldi direk ona bakın bi isterseniz

victor11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
399
284
63
Beyler bitti bonus. Ve ödeme birkaç kişiye yaptı geri kalana 50 dolar yatırım şartı koydular boşa üye olmayın
burda ki tayfaya bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama tam tersine üye olun ve hiç bir işlem yapmayın sportsbet arada bir 10$ 50$ 100$ freebet tanımlıyor mail gönderir kontrol edersiniz. ama yatırım yaptıgınız anda kesiyor bunları. yeni gelenleri yatırım yapmaları için herhalde diye düşünüyorum.

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
961
460
63
korkma kral ben bile bazen üşeniyorum küçük miktar olsalar bile ziraate çekip ziraattan yolluyorum parayı hele kripto da daha zor senin yakana yapışmaları
Ya Babacım gunde 50 defa payfixle yatır çek yapıyoz ilkdefa kripto ile çektik onda da arkadaşlar bi yazdı bir yazdı yani dersin sabahında emniyete cagiracaklar

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,162
1,489
113
Ya Babacım gunde 50 defa payfixle yatır çek yapıyoz ilkdefa kripto ile çektik onda da arkadaşlar bi yazdı bir yazdı yani dersin sabahında emniyete cagiracaklar
Dostum geçen ay bu siteden kripto ile çekim yapanları hepsini aldılar 2 arkadaşım da dahil onlarda ilk defa çektiler

tatarhyper90

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54
13
8
Ben 40 dolar çektim onaylandı dedi ama ne gelen var ne giden canlı destek yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...