- 1,033
- 175
- 63
cediin deden
Öyle deme dost garanti masa tenisi kaçmaz bunlarKendin oyna kardeşim ben oynamam
✅👏👏@Daimon Yeşil lütfen rica edicem
Mübarek günde şeytanlar bağlı mümin kardeşim 😇Fazla titreme dost orgazm falan olursun senle uğraşmayalım sınra
Amca dedik mi ben o kadar yaşlı mıyım diye kızıyonAmcacım daha şık
dayı sen bizi nedn takmıyosun ayıp yaptıgın al parayı dedık almadınBeni bullsştırmayın ben beyfendi kibar bi adamım bulaştırmayın beni
Verdim sana 10 kuponmusabah 8 den beri burdayım 10 kupon getirdim yok mu bi payfix şuku dayım
Beklermisiniz lütfendayı sen bizi nedn takmıyosun ayıp yaptıgın al parayı dedık almadın
Forum adabını öğrenmen lazım dostum 2 gün uzaklaştırıldın.sabah 8 den beri burdayım 10 kupon getirdim yok mu bi payfix şuku dayım
Buna 10 defa da atsan yok mu 11 der amcacımVerdim sana 10 kuponmu
Çok sağlam, var dostŞükrü dayı dmyi cınlatmış payfix at diye.Bi ortak roll çevirelim mi Umudo.Gülhan dostumuz masa tenisi versin
Ohhh şükür 2 gün kafa dinleyeceğiz sağol dostForum adabını öğrenmen lazım dostum 2 gün uzaklaştırıldın.
Hemen yapıştıralım o zaman dostÇok sağlam, var dost
Bundan sonra istese de veremez dost😄Öyle deme dost garanti masa tenisi kaçmaz bunlar
Dayı ben hiç böyle hayal etmemiştim doblosu olan kel kafalı bişey bekliyodumBen manken gibi adamım anlamıosunuz
Ekli dosyayı görüntüle 140300