- 20,971
- 8,385
- 113
Arkadaşın şarjı bitiyor çekim gelmeli bir an önce 😁😁
Özelden Fix bıraktım Vallahi biliyordum bana çıkacağını hep ilk sıralarda olan kişiye çıkıyorDemistin dost ikimiz elenmisiz
Kimin laArkadaşın şarjı bitiyor çekim gelmeli bir an önce 😁😁
Dostum bişey sorabilir miyimKimin la
Çıksaydı bana bende vercektim sana valla 100 iki şansın vardı ikiside olmadı sanssizsin bayaYine yalan olduk @Beşiktaş
Seni bundan sonra sona yazacagimÖzelden Fix bıraktım Vallahi biliyordum bana çıkacağını hep ilk sıralarda olan kişiye çıkıyor
Niye beni listeye almadın kasten miKimin la
Konu sahibinin dost 😁😁Kimin la
Benim adım yeter nereye girsem orada çıkar ortada olsa son da olsaSeni bundan sonra sona yazacagim
Hayır dost ilk listede vardın elemem gerekenleri eledim sadece sen değilsin seninle birlikte 4 kişi sildik kimse ses etmedi birileri silinecek dost keşke herkese yetisae ama olmadı sana kastik yok özür dilerimNiye beni listeye almadın kasten mi
Eyvallah dost düşünmen yeter sorun yok çarşamba maaş yatınca yatırıp çekeriz artıkÇıksaydı bana bende vercektim sana valla 100 iki şansın vardı ikiside olmadı sanssizsin baya
Ilk bıraktım fikste mi geldi ilk fikstür at😄Para geldi arkadaşlar atıyorum sırayla herkese
Kesene bereket KralKazanan arkadaşlar. Takip edip destek verenlere teşekkürler ödül dağıtımını listesi arkadaş yapacaktır
@Beşiktaş
Kazanan arkadaşlar Ödülleri listeci arkadaşa gönderdim dağıtım için onunla iletişime geçebilirsiniz teşekkürler..Kazanan arkadaşlar. Takip edip destek verenlere teşekkürler ödül dağıtımını listesi arkadaş yapacaktır
@Beşiktaş
Hakan bana bile çıkmadı la senin kadar sorun etmedimNiye beni listeye almadın kasten mi
Tekrardan Eyvallah Kral işini rast gitsinKazanan arkadaşlar Ödülleri listeci arkadaşa gönderdim dağıtım için onunla iletişime geçebilirsiniz teşekkürler..
Elemem gereken derkenHayır dost ilk listede vardın elemem gerekenleri eledim sadece sen değilsin seninle birlikte 4 kişi sildik kimse ses etmedi birileri silinecek dost keşke herkese yetisae ama olmadı sana kastik yok özür dilerim
Tm da listede ölüyüm çıkmasınHakan bana bile çıkmadı la senin kadar sorun etmedim