- 27,894
- 25,622
- 113
Bana çıkarsa senin işi cozerizCanın sağolsun dost biz bu parayı çekemeyecez 100 yatırıp
Bana çıkarsa senin işi cozerizCanın sağolsun dost biz bu parayı çekemeyecez 100 yatırıp
Eyvallah cansınBana çıkarsa senin işi cozeriz
Hakan ben roll acarsam bir daha gelme benim role kardeşim. Hayatını buradan yaşıyorsun bu kadar olmaz.Niye takmıyorsun beni
Özelden at kanka hesap no hangisini atarsan mefete varsa daha iyi olur dağıtımı sen yap sana zahmetEmeğine sağlık kesene bereket dost
Dost listede bende varım unutmaÖzelden at kanka hesap no hangisini atarsan mefete varsa daha iyi olur dağıtımı sen yap sana zahmet
Tamam dost yapalım atıyorumÖzelden at kanka hesap no hangisini atarsan mefete varsa daha iyi olur dağıtımı sen yap sana zahmet
Çekilişi yaptın mı KralÖzelden at kanka hesap no hangisini atarsan mefete varsa daha iyi olur dağıtımı sen yap sana zahmet
Teşekkürler dostDağıtım bendeyse fix atarsınız gençler
Fero bana çıkacak ya Fix mi atayım yoksa IBAN mı😄😄Tamam dost yapalım atıyorum
Dostum bana haksızlık yapıldıKazanan arkadaşlar. Takip edip destek verenlere teşekkürler ödül dağıtımını listesi arkadaş yapacaktır
@Beşiktaş
Elenmisiz biz 🤣Tamam dost yapalım atıyorum
TesekkurlerKazanan arkadaşlar. Takip edip destek verenlere teşekkürler ödül dağıtımını listesi arkadaş yapacaktır
@Beşiktaş
Beyler kazananlar iban atsin yada fixKazanan arkadaşlar. Takip edip destek verenlere teşekkürler ödül dağıtımını listesi arkadaş yapacaktır
@Beşiktaş
Bak bana çıktı dedim sanaFero bana çıkacak ya Fix mi atayım yoksa IBAN mı😄😄
Kesene bereketKazanan arkadaşlar. Takip edip destek verenlere teşekkürler ödül dağıtımını listesi arkadaş yapacaktır
@Beşiktaş
Elenmisiz biz 🤣
Sağlık olsun alan arkadaşlara şans getirsinDemistin dost ikimiz elenmisiz