- 32,830
- 14,183
- 113
O yüzden liste yapmıyorum işte karışıklık olabiliyorHakan bana bile çıkmadı la senin kadar sorun etmedim
O yüzden liste yapmıyorum işte karışıklık olabiliyorHakan bana bile çıkmadı la senin kadar sorun etmedim
Kardeşim bu kadar takma ya sabahtan akşama kadar sadece roll konularindasin başka yerde çıkar ilk defa birinin kuponu takip ettik bende yokluktan bizde alamadık gerek yok ortamı germeyeTm da listede ölüyüm çıkmasın
Adam geçinmenin yolunu bulmuş. Akşama kadar forumda roll kovalıyor başka bir amacı yok çıkmayan ödüllerde de hesap soruyor 😁😁 12K mesajı var 1 tane roll açmış düşünebiliyor musun 1 tane. Aldığı ödüllerin haddi hesabı yok 1 tane ödül alamayınca yaygaranin bini bir paraKardeşim bu kadar takma ya sabahtan akşama kadar sadece roll konularindasin başka yerde çıkar ilk defa birinin kuponu takip ettik bende yokluktan bizde alamadık gerek yok ortamı germeye
Kesene bereket
Tebrikler dost bol kazançlar dilerim
La ben useniyorm valla ya inan bir TL para yok sigaram yok ama maç takip etmek kasıyor beni iyi beyin var valla insanlardaAdam geçinmenin yolunu bulmuş. Akşama kadar forumda roll kovalıyor başka bir amacı yok çıkmayan ödüllerde de hesap soruyor 😁😁 12K mesajı var 1 tane roll açmış düşünebiliyor musun 1 tane. Aldığı ödüllerin haddi hesabı yok 1 tane ödül alamayınca yaygaranin bini bir para
Tskrler şansın daim olsun kardeşKazanan arkadaşlar Ödülleri listeci arkadaşa gönderdim dağıtım için onunla iletişime geçebilirsiniz teşekkürler..
Adamlar meslek edinmiş dostLa ben useniyorm valla ya inan bir TL para yok sigaram yok ama maç takip etmek kasıyor beni iyi beyin var valla insanlarda
Emeğine sağlık dost
Yazdim
@Hayat1kumar ın ibani var bende reis verebilirim istersen
Ağa adamların işi bu. Dk skor sayı saymak meslekleri. Bunlar yüzünden çoğu insan roll takip etmiyor. Sen 1 msj atana kadar adam 15 msj atıyor sonra sanki çalışmış da hak etmiş gibi ödül bekliyor. Bunun gibi 5-6 kişi var günlük ödül alıyorlar hepsini toplasan 5 tane roll açmamışlardir. Beleş mezar bulsalar atlarlar vallaLa ben useniyorm valla ya inan bir TL para yok sigaram yok ama maç takip etmek kasıyor beni iyi beyin var valla insanlarda
Eyw hemsom hallettim@Hayat1kumar ın ibani var bende reis verebilirim istersen
Aynen valla reis boşver takilsinlar kafalarına göre vereceğimiz adamlar belli bizim olduğu zamanAğa adamların işi bu. Dk skor sayı saymak meslekleri. Bunlar yüzünden çoğu insan roll takip etmiyor. Sen 1 msj atana kadar adam 15 msj atıyor sonra sanki çalışmış da hak etmiş gibi ödül bekliyor. Bunun gibi 5-6 kişi var günlük ödül alıyorlar hepsini toplasan 5 tane roll açmamışlardir. Beleş mezar bulsalar atlarlar valla
Tebrikler dostum