Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Tastan546 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,707
2,859
113
Kardeşim bu kadar takma ya sabahtan akşama kadar sadece roll konularindasin başka yerde çıkar ilk defa birinin kuponu takip ettik bende yokluktan bizde alamadık gerek yok ortamı germeye
Adam geçinmenin yolunu bulmuş. Akşama kadar forumda roll kovalıyor başka bir amacı yok çıkmayan ödüllerde de hesap soruyor 😁😁 12K mesajı var 1 tane roll açmış düşünebiliyor musun 1 tane. Aldığı ödüllerin haddi hesabı yok 1 tane ödül alamayınca yaygaranin bini bir para

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Adam geçinmenin yolunu bulmuş. Akşama kadar forumda roll kovalıyor başka bir amacı yok çıkmayan ödüllerde de hesap soruyor 😁😁 12K mesajı var 1 tane roll açmış düşünebiliyor musun 1 tane. Aldığı ödüllerin haddi hesabı yok 1 tane ödül alamayınca yaygaranin bini bir para
La ben useniyorm valla ya inan bir TL para yok sigaram yok ama maç takip etmek kasıyor beni iyi beyin var valla insanlarda

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,707
2,859
113
La ben useniyorm valla ya inan bir TL para yok sigaram yok ama maç takip etmek kasıyor beni iyi beyin var valla insanlarda
Ağa adamların işi bu. Dk skor sayı saymak meslekleri. Bunlar yüzünden çoğu insan roll takip etmiyor. Sen 1 msj atana kadar adam 15 msj atıyor sonra sanki çalışmış da hak etmiş gibi ödül bekliyor. Bunun gibi 5-6 kişi var günlük ödül alıyorlar hepsini toplasan 5 tane roll açmamışlardir. Beleş mezar bulsalar atlarlar valla

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,596
25,394
113
Beyler adam kelle başı 200 attı bendeherkese 195 attım sonra 5 lira ile karşıma gelmeyin EFT kesintisi o bilmeyen varsa :)

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Ağa adamların işi bu. Dk skor sayı saymak meslekleri. Bunlar yüzünden çoğu insan roll takip etmiyor. Sen 1 msj atana kadar adam 15 msj atıyor sonra sanki çalışmış da hak etmiş gibi ödül bekliyor. Bunun gibi 5-6 kişi var günlük ödül alıyorlar hepsini toplasan 5 tane roll açmamışlardir. Beleş mezar bulsalar atlarlar valla
Aynen valla reis boşver takilsinlar kafalarına göre vereceğimiz adamlar belli bizim olduğu zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...