- 11,356
- 8,202
- 113
ilk açan adamlara niye ödemediler hacı abi o zaman çekimini almışsın çekil köşene linç yersin bakÇünkü aç gözlü insanlar multi açmaya başladı multiler yüzünden de böyle oldu
ilk açan adamlara niye ödemediler hacı abi o zaman çekimini almışsın çekil köşene linç yersin bakÇünkü aç gözlü insanlar multi açmaya başladı multiler yüzünden de böyle oldu
Linç yiyeceğim bir şey yokilk açan adamlara niye ödemediler hacı abi o zaman çekimini almışsın çekil köşene linç yersin bak
kanka en güzeli bu kafada olmak sen o para gitti gözüyle bak bi ihtimal site dürüst çıkarsa mutlu oluruzAga banada ödemeyecek gibi geliyor hayırlısı belge onaylanmadan ödemez zaten onuda ne zaman onaylar Allah bilir dicek bişi yok
Ben no2betten çekim yaptım dostuminş multiciler yüzünden bunu istiyorlardır no2bet dedim dedim aynısı çıktı onlarda belge istiyordu 48 saat içinde onaylanacak falan demişlerdi vurgun yaptılar
kaç para çketin 250 tl mi 😂Ben no2betten çekim yaptım dostum
Çekim esnasında da belirtildiği üzere çekim işlemleri için belirlenen maksimum süre 24 saattir. İşlem sırasına göre mümkün olan en kısa sürede kontrol sağlanarak işleminiz sonuçlanacaktır efendim, işlem yoğunluğuna bağlı olarak işlem süreleri 24 saat içinde farklılık gösterebilmektedir.kanka en güzeli bu kafada olmak sen o para gitti gözüyle bak bi ihtimal site dürüst çıkarsa mutlu oluruz
kanka en güzeli bu kafada olmak sen o para gitti gözüyle bak bi ihtimal site dürüst çıkarsa mutlu oluruz
Ödeyecek olsa 2 saat içinde öderdi 1 kişi hariç ödeme alan yokAga banada ödemeyecek gibi geliyor hayırlısı belge onaylanmadan ödemez zaten onuda ne zaman onaylar Allah bilir dicek bişi yok
Evet 250 tl çektim gittimkaç para çketin 250 tl mi 😂
heh tamam 250 tlyi ödüyorlar zaten sonra gir yatırım yap öderlerse şerefsizim , şikayetvardan git kontrol et o siteyiEvet 250 tl çektim gittim
kanka kimliğini yükleyeceksin siteye onay verince talep verin diyorlar2. kez çekim iptal oldu şimdi
250 yi zor veren siteye yatirim yapılmaz dost bende denemeden 250 almıştım ama zor aldım rezil bir siteheh tamam 250 tlyi ödüyorlar zaten sonra gir yatırım yap öderlerse şerefsizim , şikayetvardan git kontrol et o siteyi
200 ü 1 katı çevirmen gerekiyordu dostum1000 yaptım 200 yatırdım 1000 çekim talebi verdim 200 bakiyede kaldı çeken arkadaşlar doğru demi bu şekilde
yatırdığın 200 ü bir kaç çevireceksin1000 yaptım 200 yatırdım 1000 çekim talebi verdim 200 bakiyede kaldı çeken arkadaşlar doğru demi bu şekilde
Çeken yok ki mk1000 yaptım 200 yatırdım 1000 çekim talebi verdim 200 bakiyede kaldı çeken arkadaşlar doğru demi bu şekilde
Kimlik yükle diyecek sanada destekde sıra bekleme boşuna2. kez çekim iptal oldu şimdi