Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Turkishvegas 400 TL Deneme Bonusu

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,400
1,080
113
.4.JPG

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
968
324
63
paylaşan arkadaş da ortalıkta yok nedense

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
154
43
edit : bakiye 0 görünüyordu desteğe bağlanacaktım baktım tekrar eklemişler yeniden bir talep oluşturdum
Noluyo anlamadım bende destekdeyim şuan bilgi bekliyoruz kontrol departmanı tarafından dedi niye iptale dustug ile ilgili gorcez bakım

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
154
43
edit : bakiye 0 görünüyordu desteğe bağlanacaktım baktım tekrar eklemişler yeniden bir talep oluşturdum
Hesabınızdan çekim talebinizin gerçekleşmesi ve Hesap onayı adına kimliğinizin ön yüzünün resmini yüklemeniz beklenmektedir. Belgelerinizi site üzerinde "Hesabım → Belge Yükleme" sekmesinden yükleyebilirsiniz. İşleminiz güvenlik ekibimiz tarafından kontrol edildikten sonra hesabınızda "Belge Yükle" sekmesinden belgelerinizin onay durumunu kontrol edebilirsiniz. Sizler de çekim talebinizi hesabınızda yer alan ''Hesabım - Çekim Talepleriniz'' sekmesi üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

tugceseyhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
172
52
28
Ortalama kaç dakkada ödüyor 39 dakkadir işleme alincak

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,356
8,202
113
belge istemeye başladıysa yatırım yapmayın buraya kolpa belli ki

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
Hesabınızdan çekim talebinizin gerçekleşmesi ve Hesap onayı adına kimliğinizin ön yüzünün resmini yüklemeniz beklenmektedir. Belgelerinizi site üzerinde "Hesabım → Belge Yükleme" sekmesinden yükleyebilirsiniz. İşleminiz güvenlik ekibimiz tarafından kontrol edildikten sonra hesabınızda "Belge Yükle" sekmesinden belgelerinizin onay durumunu kontrol edebilirsiniz. Sizler de çekim talebinizi hesabınızda yer alan ''Hesabım - Çekim Talepleriniz'' sekmesi üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.
al işte bunlar vurguncu değilse şerefsizim o ilk ödenenen kişide neden kimlik vs istemediniz

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
154
43
hocam bağlandıktan sonra bilgi geçer misin
Hesabınızdan çekim talebinizin gerçekleşmesi ve Hesap onayı adına kimliğinizin ön yüzünün resmini yüklemeniz beklenmektedir. Belgelerinizi site üzerinde "Hesabım → Belge Yükleme" sekmesinden yükleyebilirsiniz. İşleminiz güvenlik ekibimiz tarafından kontrol edildikten sonra hesabınızda "Belge Yükle" sekmesinden belgelerinizin onay durumunu kontrol edebilirsiniz. Sizler de çekim talebinizi hesabınızda yer alan ''Hesabım - Çekim Talepleriniz'' sekmesi üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Durum bu kimlik attım şimdi bu multici annesizlerin yüzünden böyle oldu Multi açan şerefsizler yüzü e aynısı dün golbettre oldu bunlar uslanmaz

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
154
43
Çünkü aç gözlü insanlar multi açmaya başladı multiler yüzünden de böyle oldu
Sistemde belge yükleme işleminiz mevcuttur. Canlı destek üzerinden güvenlik sebebi ile belgeleriniz kontrol edilememektedir. Kontrol süresi maksimum 24 saattir. Ancak ilgili birim en kısa sürede kontrolleri tamamlayacaktır. Ayrıca Belge onay durumunu sizler de belge yüklediğiniz alandan takip edebilirsiniz.

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
Hesabınızdan çekim talebinizin gerçekleşmesi ve Hesap onayı adına kimliğinizin ön yüzünün resmini yüklemeniz beklenmektedir. Belgelerinizi site üzerinde "Hesabım → Belge Yükleme" sekmesinden yükleyebilirsiniz. İşleminiz güvenlik ekibimiz tarafından kontrol edildikten sonra hesabınızda "Belge Yükle" sekmesinden belgelerinizin onay durumunu kontrol edebilirsiniz. Sizler de çekim talebinizi hesabınızda yer alan ''Hesabım - Çekim Talepleriniz'' sekmesi üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Durum bu kimlik attım şimdi bu multici annesizlerin yüzünden böyle oldu Multi açan şerefsizler yüzü e aynısı dün golbettre oldu bunlar uslanmaz
inş multiciler yüzünden bunu istiyorlardır no2bet dedim dedim aynısı çıktı onlarda belge istiyordu 48 saat içinde onaylanacak falan demişlerdi vurgun yaptılar

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
154
43
inş multiciler yüzünden bunu istiyorlardır no2bet dedim dedim aynısı çıktı onlarda belge istiyordu 48 saat içinde onaylanacak falan demişlerdi vurgun yaptılar
Aga banada ödemeyecek gibi geliyor hayırlısı belge onaylanmadan ödemez zaten onuda ne zaman onaylar Allah bilir dicek bişi yok