İlk önce parayı yatırın sonrada kendiniz soyunup yatın...
İlk önce parayı yatırın sonrada kendiniz soyunup yatın...
Dolandırıcı bu site yatırım yapmayınArkadaşlar site yeni 400 tl veriyor 5 kat çevrim sonra minimum 200 yatırıyprsun yatırımının 5 katına kadar çekebiliyorsın ben 200 yatırdım 1k çekim verdim isteyen denesin
İyi pok yedin deZgaha geldik 😂😂kanka ben seninle beraber yatırdım o eleman çekşm geldi diyince yatırdım hemen 😂
Sitenin dolandırıcı olduğu net belli bakiye siliyosan ana para iade edeceksin etmiyorsan net dolandiricisin böyledir kolpaya iyi geldik hayırlı olsnpaylaşan arkadaş da ortalıkta yok nedense
edit : bakiye 0 görünüyordu desteğe bağlanacaktım baktım tekrar eklemişler yeniden bir talep oluşturdumtalebim iptal edildi bakiye sıfırladılar
Noluyo anlamadım bende destekdeyim şuan bilgi bekliyoruz kontrol departmanı tarafından dedi niye iptale dustug ile ilgili gorcez bakımedit : bakiye 0 görünüyordu desteğe bağlanacaktım baktım tekrar eklemişler yeniden bir talep oluşturdum
Hesabınızdan çekim talebinizin gerçekleşmesi ve Hesap onayı adına kimliğinizin ön yüzünün resmini yüklemeniz beklenmektedir. Belgelerinizi site üzerinde "Hesabım → Belge Yükleme" sekmesinden yükleyebilirsiniz. İşleminiz güvenlik ekibimiz tarafından kontrol edildikten sonra hesabınızda "Belge Yükle" sekmesinden belgelerinizin onay durumunu kontrol edebilirsiniz. Sizler de çekim talebinizi hesabınızda yer alan ''Hesabım - Çekim Talepleriniz'' sekmesi üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.edit : bakiye 0 görünüyordu desteğe bağlanacaktım baktım tekrar eklemişler yeniden bir talep oluşturdum
hocam bağlandıktan sonra bilgi geçer misinNoluyo anlamadım bende destekdeyim şuan bilgi bekliyoruz kontrol departmanı tarafından dedi niye iptale dustug ile ilgili gorcez bakım
Bilader ne diyon sen çekimimi yaptım kanıtımı attım ben ne yapayım canlı destek miyim site sahibiyim işine bak bi hata yapmasan kimse kimsenin hedabını kapatmazpaylaşan arkadaş da ortalıkta yok nedense
al işte bunlar vurguncu değilse şerefsizim o ilk ödenenen kişide neden kimlik vs istemedinizHesabınızdan çekim talebinizin gerçekleşmesi ve Hesap onayı adına kimliğinizin ön yüzünün resmini yüklemeniz beklenmektedir. Belgelerinizi site üzerinde "Hesabım → Belge Yükleme" sekmesinden yükleyebilirsiniz. İşleminiz güvenlik ekibimiz tarafından kontrol edildikten sonra hesabınızda "Belge Yükle" sekmesinden belgelerinizin onay durumunu kontrol edebilirsiniz. Sizler de çekim talebinizi hesabınızda yer alan ''Hesabım - Çekim Talepleriniz'' sekmesi üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.
Hesabınızdan çekim talebinizin gerçekleşmesi ve Hesap onayı adına kimliğinizin ön yüzünün resmini yüklemeniz beklenmektedir. Belgelerinizi site üzerinde "Hesabım → Belge Yükleme" sekmesinden yükleyebilirsiniz. İşleminiz güvenlik ekibimiz tarafından kontrol edildikten sonra hesabınızda "Belge Yükle" sekmesinden belgelerinizin onay durumunu kontrol edebilirsiniz. Sizler de çekim talebinizi hesabınızda yer alan ''Hesabım - Çekim Talepleriniz'' sekmesi üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Durum bu kimlik attım şimdi bu multici annesizlerin yüzünden böyle oldu Multi açan şerefsizler yüzü e aynısı dün golbettre oldu bunlar uslanmazhocam bağlandıktan sonra bilgi geçer misin
Çünkü aç gözlü insanlar multi açmaya başladı multiler yüzünden de böyle oldual işte bunlar vurguncu değilse şerefsizim o ilk ödenenen kişide neden kimlik vs istemediniz
Sistemde belge yükleme işleminiz mevcuttur. Canlı destek üzerinden güvenlik sebebi ile belgeleriniz kontrol edilememektedir. Kontrol süresi maksimum 24 saattir. Ancak ilgili birim en kısa sürede kontrolleri tamamlayacaktır. Ayrıca Belge onay durumunu sizler de belge yüklediğiniz alandan takip edebilirsiniz.Çünkü aç gözlü insanlar multi açmaya başladı multiler yüzünden de böyle oldu
inş multiciler yüzünden bunu istiyorlardır no2bet dedim dedim aynısı çıktı onlarda belge istiyordu 48 saat içinde onaylanacak falan demişlerdi vurgun yaptılarHesabınızdan çekim talebinizin gerçekleşmesi ve Hesap onayı adına kimliğinizin ön yüzünün resmini yüklemeniz beklenmektedir. Belgelerinizi site üzerinde "Hesabım → Belge Yükleme" sekmesinden yükleyebilirsiniz. İşleminiz güvenlik ekibimiz tarafından kontrol edildikten sonra hesabınızda "Belge Yükle" sekmesinden belgelerinizin onay durumunu kontrol edebilirsiniz. Sizler de çekim talebinizi hesabınızda yer alan ''Hesabım - Çekim Talepleriniz'' sekmesi üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Durum bu kimlik attım şimdi bu multici annesizlerin yüzünden böyle oldu Multi açan şerefsizler yüzü e aynısı dün golbettre oldu bunlar uslanmaz
Aga banada ödemeyecek gibi geliyor hayırlısı belge onaylanmadan ödemez zaten onuda ne zaman onaylar Allah bilir dicek bişi yokinş multiciler yüzünden bunu istiyorlardır no2bet dedim dedim aynısı çıktı onlarda belge istiyordu 48 saat içinde onaylanacak falan demişlerdi vurgun yaptılar