- 155
- 47
- 28
biz 1500 ü çekemiyoruz cidden sen 12 k çekeceğine inanıyor musun 😂Çekim verdim gelirse yazarım
biz 1500 ü çekemiyoruz cidden sen 12 k çekeceğine inanıyor musun 😂Çekim verdim gelirse yazarım
Aw bize 1 k ödemedi sen 12 den umutmu bekliyon ,😂😂Çekim verdim gelirse yazarım
Eski kimlik oluyor mu sordunuz mubiz 1500 ü çekemiyoruz cidden sen 12 k çekeceğine inanıyor musun 😂
BilmiyomEski kimlik oluyor mu sordunuz mu
sakınBenim bakiye 2499 oldu napicaz yatirmayalimmi
Olm kimlik falan attım salak gibide devletin oyununa gelmeyelim aw tirsmaya başladım 😂😂biz 1500 ü çekemiyoruz cidden sen 12 k çekeceğine inanıyor musun 😂
kanka emin ol kimlik bilgilerin her yerde dolaşıyordur bu siteye atmakla bir şey değişmez 😂Olm kimlik falan attım salak gibide devletin oyununa gelmeyelim aw tirsmaya başladım 😂😂
Alanlarmi ulan 1 kiisi aldı odeme oda sitenin elemanimi anlamadik konuyu acanda o ondan başka ödeme alan yok 😂😂Ama ödeme alanlar var
İşleme alinmamis 😂😂 çekim verince öyle diyo zaten kabul edildi derse tamam ödenen gelir ama demez 😂İşleme almış bakalım geceye kadar ödeyecek mi
Kabul ederler ederler 😂İşleme alinmamis 😂😂 çekim verince öyle diyo zaten kabul edildi derse tamam ödenen gelir ama demez 😂
Yoo ben de ödeme aldımAlanlarmi ulan 1 kiisi aldı odeme oda sitenin elemanimi anlamadik konuyu acanda o ondan başka ödeme alan yok 😂😂
Olm kimlik falan attım salak gibide devletin oyununa gelmeyelim aw tirsmaya başladım 😂😂
Ödemiyor ödemiyor diyoruzödermi
Olm biz bı saattir ne anlatıyoz öder öder koşun yatırın hemen geç kalmayın 😂ödermi
Resim ss at bekliyoz hadiYoo ben de ödeme aldım
benden kimlik istemedi hala bekliyorum vallaOlm biz bı saattir ne anlatıyoz öder öder koşun yatırın hemen geç kalmayın 😂