- 565
- 154
- 43
Kitlemiş senjn hesabı ne yaptın multimi açtın 😂canlı sıra bekliyorum yemin ederim bi puştluk yapsınlar ömür boyu küfür ederim bunlara
Kitlemiş senjn hesabı ne yaptın multimi açtın 😂canlı sıra bekliyorum yemin ederim bi puştluk yapsınlar ömür boyu küfür ederim bunlara
kardeş ben anlamam multi felan mobil veriden bağlanıyorum bir deKitlemiş senjn hesabı ne yaptın multimi açtın 😂
Dur bakalım bizimkiler ne olacak bizede aynı tarife olursa kolpa olur bu site görücezkardeş ben anlamam multi felan mobil veriden bağlanıyorum bir de
canlıda sıra bekliyorum soracam puştlara benım 200 liramı niye çaldınız diyeDur bakalım bizimkiler ne olacak bizede aynı tarife olursa kolpa olur bu site görücez
Zaten hata bizde aw 1 kişiye para ödedi diye hücum ettik yatırdık para 😂😂canlıda sıra bekliyorum soracam puştlara benım 200 liramı niye çaldınız diye
175510308 Numaralı 175510308 Çekim talebiniz İptal edilmiştir. Lütfen canlı destek ile iletişime geçiniz.canlıda sıra bekliyorum soracam puştlara benım 200 liramı niye çaldınız diye
n02betde normal slot oyunları bile yok hocam burada yine pragmatic falan varno2bet sitesi vibeı veriyor demiştim elemanın parayı ödeyince atladık sazan gibi , bunlar ödeme falan yapmaz
OnaylamadiCanli destege yaz manuel onayliyor
Ayni benimdeManuel olarak onaylamıyor ısrarla benim e-postayı
almayın zaten ödemiyorlar boşuna 200 den olmayınAyni benimde
benim spastik sorun yok, çerezleri temizle diyip duruyorduMail gelmeyenlere cevab Ekli dosyayı görüntüle 672478
hiç dikkat etmemiştim slotlarına o sitenin başka bi oyunda oynadım düdüklendim daha da uğramadım 😂n02betde normal slot oyunları bile yok hocam burada yine pragmatic falan var
Mal aw sanki ilk defa mail kullaniyoruz sitenin ismine baksana klavyeden tum tuslara basmislar domain alirken turkis vegas 1 alttan tire unlem virgul olacakmis nerdeysebenim spastik sorun yok, çerezleri temizle diyip duruyordu