Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Turkishvegas 400 TL Deneme Bonusu

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,608
113
La böyle yrk tefek sitelere boşuna yatırım yapmayın 5 orana vurun daha şerefli

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
966
394
63
sonucları okumadan üye oldum

dolandırıcıysa kitlensin konu ya. ödemiyormus kimseye. boşa bilgi kaptırdık

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
968
324
63
Tuğba18:22
Hesabınız risk biriminin kontrolleri sonucu kimlik bilgileri uyuşmamazlığından kapatılmıştır.

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
211
43
Böyle bonus çekimi olmaz dolandirici tamamen

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
211
43
Site dolandırıcı aklinizi başınıza alin

hewal00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
178
30
28
Kardeşim email kod gelmiyor 3 tane email güncelledim sitede. Kod gelmiyor bu sorunu çözen varmı arkadaşlar

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
565
154
43
Tuğba18:22
Hesabınız risk biriminin kontrolleri sonucu kimlik bilgileri uyuşmamazlığından kapatılmıştır.
Kolpa olduğu belli adam gibi site olsa kimlik resmi isterdi bilgi teyidi için hesap kitlemezsi geçmiş olsun bizede aynısını der destekdeyim gitti bizim paralar

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,391
1,077
113
gmail uzantılı mail adreslerine doğrulama maili ulaşmamaktadır. Farklı zantılı mail adresiniz mevcut mu ?
dedikleri bu

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
968
324
63
Kolpa olduğu belli adam gibi site olsa kimlik resmi isterdi bilgi teyidi için hesap kitlemezsi geçmiş olsun bizede aynısını der destekdeyim gitti bizim paralar
bana bir sor ulan bişey de ne kapatıyon hemen ayrıca tüm bilgilerim doğru eksiksiz herşey, :D

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
357
137
43
Ne garip insanlarsınız 100tl bonus verip 3000 yap 200 yatır deseler ooo cok şey istiyor diyorsunuz on numara deneme bonusu gelmiş hahha bu kadar kolaysa kesin dolandırıcıdır diyorsunuz yorumları bende okudum çekim veren 3 5 kisi var gerçi size kalsa onlarda site adamıdır korkuyorsan kumar oynama bilader