- 968
- 324
- 63
ilk çöktükleri benim haydi darısı başınıza olmasınArkadaşlar bu sitede bir puştluk var demedi demeyin yatirimlara konup kaçacaklar gibi hissediyorum
ilk çöktükleri benim haydi darısı başınıza olmasınArkadaşlar bu sitede bir puştluk var demedi demeyin yatirimlara konup kaçacaklar gibi hissediyorum
aga bu neTuğba18:22
Hesabınız risk biriminin kontrolleri sonucu kimlik bilgileri uyuşmamazlığından kapatılmıştır.
Kolpa olduğu belli adam gibi site olsa kimlik resmi isterdi bilgi teyidi için hesap kitlemezsi geçmiş olsun bizede aynısını der destekdeyim gitti bizim paralarTuğba18:22
Hesabınız risk biriminin kontrolleri sonucu kimlik bilgileri uyuşmamazlığından kapatılmıştır.
bana bir sor ulan bişey de ne kapatıyon hemen ayrıca tüm bilgilerim doğru eksiksiz herşey,Kolpa olduğu belli adam gibi site olsa kimlik resmi isterdi bilgi teyidi için hesap kitlemezsi geçmiş olsun bizede aynısını der destekdeyim gitti bizim paralar
Kolpa ağa bu konu kitlensim belli yolunda a.ş sitebana bir sor ulan bişey de ne kapatıyon hemen ayrıca tüm bilgilerim doğru eksiksiz herşey,
Kanka sende niye hemen para yatirdin az bekleseydin ya awbana bir sor ulan bişey de ne kapatıyon hemen ayrıca tüm bilgilerim doğru eksiksiz herşey,
bu adam paylaştı diye atladık 😂Çekimini paylaşan bir tane adam yok konu kapatılsın siteye yatirim yapmasinlar
Benim.paylastigim siteye de aynı çamuru attın paran gelince yol alip gittin kardeş işine gelmiyorsa yorum yapma okuma eş gecKolpa ağa bu konu kitlensim belli yolunda a.ş site