Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Turkishvegas 400 TL Deneme Bonusu

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
658
261
63
17 sayfa yorum var bak bakım ödemem geldi diyen varmı ?? Üstüne adamların hesabı kapatilmis bakiyesi sıfırlanmış gelmiş konusuyon mal
Adama niye hakaret edip duruyorsun? Sürekli mal aptal salak sende bir sıkıntı mı var? Adam yatırın mı demiş ödediler diyor yok diyorsun sen rahatsız mısın?

Derkondebel

Banko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,210
2,140
113
Ödeme alan da var alamayan da hatta hesabı kitlenenler var. Benim de 2400 oldu kasa ama hala çevrim var gösteriyor blackjack oynadığım için sanırım neyse biraz daha çevirelim

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
658
261
63
Beyler benim 1 saat oldu hala ödeme yok yatirimsiz da değil 200 TL yatırdık ya hala odenmediyse dahada ödenmez umudum koskoca bir 0
Multin yoksa gelir dostum ben gördüm ödeme alanları da multi vb durumlar yüzünden yaşanıyor zaten şu sıkıntı muhtemelen

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
920
400
63
Benimkini oderse sukur namazi kilacam 🤣🤣 yoksa gitti 200 kagit

ekayisdag

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
44
28
Bana geldi ödeme de tek kuruş yatırım yapmam buraya bir daha. Site adamı diyecek kekolara duyurulur

yarko1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
166
43
28
Arkadaşlar çekim yapacağım 2000 tl 50 yok olaya bak 200 ü tamamlayamadık

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
800
329
63
sitenin ismi güven verdi arkadaşlar milliyetçi duygularım kabardı 100k yatırım yapıyorum

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
920
400
63
Zaten öyle ki gelmiş salaklar bana ödendi diyo :) la ödenecek olsa o zaman mileltin hesaplari kapaniyo bakiyeleri sifirlaniyo. Niye kendilerinden başka ben ödeme aldım demiyo salaklar işte
Kanki benimkini oderse sana burdsn iletecm sen boylr konusurken tedirgin oldum