- 157
- 48
- 28
dayı sen sitenin sahibisin galiba dkfmeoföelföelflfBunu bile yatırdılar bir hatası olmayan multisi olmayana yatırırlar
dayı sen sitenin sahibisin galiba dkfmeoföelföelflfBunu bile yatırdılar bir hatası olmayan multisi olmayana yatırırlar
Adama niye hakaret edip duruyorsun? Sürekli mal aptal salak sende bir sıkıntı mı var? Adam yatırın mı demiş ödediler diyor yok diyorsun sen rahatsız mısın?17 sayfa yorum var bak bakım ödemem geldi diyen varmı ?? Üstüne adamların hesabı kapatilmis bakiyesi sıfırlanmış gelmiş konusuyon mal
Multin yoksa gelir dostum ben gördüm ödeme alanları da multi vb durumlar yüzünden yaşanıyor zaten şu sıkıntı muhtemelenBeyler benim 1 saat oldu hala ödeme yok yatirimsiz da değil 200 TL yatırdık ya hala odenmediyse dahada ödenmez umudum koskoca bir 0
Ödeme boşa yatırdın dolandırıcı site. Ödeme geldi diyene de inanma hepsi boş.Beyler benim 1 saat oldu hala ödeme yok yatirimsiz da değil 200 TL yatırdık ya hala odenmediyse dahada ödenmez umudum koskoca bir 0
İnşallah gelir de kardeş ne diyelim ama site ağır dolandırıcı olduğu zaten bariz açık belliBenim bidaha iptal etti payfixe verdim şimdide kolpaya geldik çok kotu
Belli aga belli bu ödenen diyenlerde siteden gelen elemanlar bellikiİnşallah gelir de kardeş ne diyelim ama site ağır dolandırıcı olduğu zaten bariz açık belli
Nedense o 3 ahmak harici ödenen kimse olmadiBelli aga belli bu ödenen diyenlerde siteden gelen elemanlar belliki
ss atsana agacımBana geldi ödeme de tek kuruş yatırım yapmam buraya bir daha. Site adamı diyecek kekolara duyurulur
aynen kanka yatırmasın bu banane yaNiye ikna etmeye çalışıyorsun ki? Ben de farklı forumlar da gördüm ödeme alanlar var. Boş yere yorma kendini maks algı kapasiteleri böyle, fazla kumar oynamaktan kaynaklı devreleri yanıyor. Sonra herkesi site adamı vs sanıyorlar
rahatsız kanka belliAdama niye hakaret edip duruyorsun? Sürekli mal aptal salak sende bir sıkıntı mı var? Adam yatırın mı demiş ödediler diyor yok diyorsun sen rahatsız mısın?
Zaten öyle ki gelmiş salaklar bana ödendi diyo la ödenecek olsa o zaman mileltin hesaplari kapaniyo bakiyeleri sifirlaniyo. Niye kendilerinden başka ben ödeme aldım demiyo salaklar işteBelli aga belli bu ödenen diyenlerde siteden gelen elemanlar belliki
Boşver kanka boş muhabbetler dicek laf yokZaten öyle ki gelmiş salaklar bana ödendi diyo la ödenecek olsa o zaman mileltin hesaplari kapaniyo bakiyeleri sifirlaniyo. Niye kendilerinden başka ben ödeme aldım demiyo salaklar işte
Kanki benimkini oderse sana burdsn iletecm sen boylr konusurken tedirgin oldumZaten öyle ki gelmiş salaklar bana ödendi diyo la ödenecek olsa o zaman mileltin hesaplari kapaniyo bakiyeleri sifirlaniyo. Niye kendilerinden başka ben ödeme aldım demiyo salaklar işte