hala konuşuyorsun bi sus yaZaten öyle ki gelmiş salaklar bana ödendi diyo la ödenecek olsa o zaman mileltin hesaplari kapaniyo bakiyeleri sifirlaniyo. Niye kendilerinden başka ben ödeme aldım demiyo salaklar işte
Nasil la kac tl yatirdin senhala konuşuyorsun bi sus ya
400 lira yatırmıştır max 5 kat çekebiliyonNasil la kac tl yatirdin sen
Senden başka atan yok zaten. 19 sayfa var koskoca bir tek sen uza hele yahala konuşuyorsun bi sus ya
bence sen hala konusuyorsun sen bir sus madem ödeme aldım forumda hala siteyi ne diye savunuyorsun neden bu konudasin bunuda açıkla sitenin adamı oldugun buradan bellihala konuşuyorsun bi sus ya
bu elemanı takmayın beyler büyük ihtimalle kaybetmiş burda kuduruyor ödedi diyorum hala site adamı diyorİnşallah öderler kardeşim ne diyeyim. Ama zor ihtimal dolandırıcı site belli
niyeyse yeni üyeler mesajları bile olmayanlar ödeme almış salak olmayın dolandırıcı bunlarhala konuşuyorsun bi sus ya
tamam kardeşim siz üye olmazsınız olur biterniyeyse yeni üyeler mesajları bile olmayanlar ödeme almış salak olmayın dolandırıcı bunlar
Yav sitenin adamı bunlar aw bu konuyu mod varsa acil kitlemesi lazım bunlar 3 5 kişi yoluna çıkmış milleti dolandiriyorniyeyse yeni üyeler mesajları bile olmayanlar ödeme almış salak olmayın dolandırıcı bunlar
Bilader ss atıyprum 2 kere ödediZaten öyle ki gelmiş salaklar bana ödendi diyo la ödenecek olsa o zaman mileltin hesaplari kapaniyo bakiyeleri sifirlaniyo. Niye kendilerinden başka ben ödeme aldım demiyo salaklar işte
Aynen site adamıyım ne salak adamlarsınız siz yaYav sitenin adamı bunlar aw bu konuyu mod varsa acil kitlemesi lazım bunlar 3 5 kişi yoluna çıkmış milleti dolandiriyor
kanka salla bunları yazma daha bir şey almasın bunlar bize ne ya burda yardımcı olmaya çalışıyoruz ödediğini söyleyip site adamı oluyoruzBilader ss atıyprum 2 kere ödedi
Herkese bi sen diyorsun ben de artım kardeşim ne boi konuşuyorsun sen işine bak git burdanSenden başka atan yok zaten. 19 sayfa var koskoca bir tek sen uza hele ya
1 saat 1.5 saatte ödeniyorTam 21 dakikadir bekliyorum odeme daha gelmedi
Ulan 2 3 tane gerzek yeni üye olmuşsunuz foruma daha siteden geldiğiniz bariz belli siz harici idenen kimse yok ama bizim insanımız laf anlamaz biz odemiuor dedikçe hala para yatiriuor sizde cepliyosunuz güzel tezgah devamkanka salla bunları yazma daha bir şey almasın bunlar bize ne ya burda yardımcı olmaya çalışıyoruz ödediğini söyleyip site adamı oluyoruz
Knki ben yazdim yardmci oldu demek ki hepsi yardimci olmuyor ben dedm tarayiciyida cerezleride sildim kod grlmiyor baska tarayicida denedm sonra ysrdmci oldu bilgilerimi alipBen siteye üye oldum mail onay gelmiyo temsilci de yardımcı olmuyo sahtekar oldukları burdan belli. Ondan sonra hesabı sildim. Ne para yatircam dolandırıcı siteye. Küfürü bastım kapattım. S