- 2,759
- 1,608
- 113
Sitedeki burcu bu kız ondanNerden geldi o özgüven 😂
Sitedeki burcu bu kız ondanNerden geldi o özgüven 😂
eleman 3 saattir bekliyordu burda yatırımı geldi ona güvendim 😂Nerden geldi o özgüven 😂
Bende bekliyorum daha gelmedieleman 3 saattir bekliyordu burda yatırımı geldi ona güvendim 😂
Dost sen 12k mı bekliyorsunBende bekliyorum daha gelmedi
EvetDost sen 12k mı bekliyorsun
Mertay kardeş size bi enerji patlaması bi özgüven gelmiş yani 😂yatırır bu site korkma ben bi güvenmeye başladım
benim 1 saat 40 dakka olmus tam 2 saatte mi ödüyor1 2 saat sürdü ama çekim ödendi paylaşan arkadaşa teşekkürler
Dost bende 7,5k dayım inş para yattı sevinçinide görürrüz
Bekliyorum daha sıkıntı çıkmaz yatar dedi destekDost bende 7,5k dayım inş para yattı sevinçinide görürrüz
Bu çekim geldi diyenlere itibar etmeyin 2 saat sonunda yine iptal ettiler benimkisini bu geldi diyenler net site adamı buna kanaat getirdimbeyler çekim geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler
aga ben diyorum bana niye inanmıyosun bekle payfix ssini de atayımBu çekim geldi diyenlere itibar etmeyin 2 saat sonunda yine iptal ettiler benimkisini bu geldi diyenler net site adamı buna kanaat getirdim
Olm 6 inciya iptal oldu lan nasl is bu saat 6 dan beri parayı cekemiyozaga ben diyorum bana niye inanmıyosun bekle payfix ssini de atayım