aga beyin yok bunlarda takma boşveraga ben diyorum bana niye inanmıyosun bekle payfix ssini de atayım
aga beyin yok bunlarda takma boşveraga ben diyorum bana niye inanmıyosun bekle payfix ssini de atayım
yeminle bende yatıracaklarına inanmıyordum site adamı olsam bunu demem bidaha da uğramam zaten bu siteyeOlm 6 inciya iptal oldu lan nasl is bu saat 6 dan beri parayı cekemiyoz
Senin yattimi ben şimdi desteğe bağlanıyorum ana bacı küfür edicem hıncımi alicam silersede silsin bakiyeyi sokarım böyle siteye saat 6 dan beri harcadigim vakite yazık gidene Lara olsun kivurip soksun lar bir yerlerine birde bana kimlik arttırdı serefsiz adi siteyeminle bende yatıracaklarına inanmıyordum site adamı olsam bunu demem bidaha da uğramam zaten bu siteye
senin niye 2.30 saattir bekliyor la ben 20.11 de talep vermiştim geldiBizde bekliyoruz kardeşim dünyanın sonu değil şuraya yatırdığınız 200 tl gidecek diye atılan yorumlara bak bide.kumarbaz adam sözde bunlar. Sabri abinin 10 dolarla gelen lavugu kovması misali .d
allah çarpsın yatırdılar olmSenin yattimi ben şimdi desteğe bağlanıyorum ana bacı küfür edicem hıncımi alicam silersede silsin bakiyeyi sokarım böyle siteye saat 6 dan beri harcadigim vakite yazık gidene Lara olsun kivurip soksun lar bir yerlerine birde bana kimlik arttırdı serefsiz adi site
Lan olm 6 kez iptal nedir destek konuşmalarını attım size 6 inci çekimi verirken hesap onaylanmış sorun yok ödenecek yazdı yune iptal edildi böyle saçmalık yok ve çekim sayfasında bende iptalller gözükmüyor ayrıca bu iptal edilenlerde hep gözüküyor nasıl iş buallah çarpsın yatırdılar olm
kanka para çekme talebi varya onu para çekme yap ordan görürsünLan olm 6 kez iptal nedir destek konuşmalarını attım size 6 inci çekimi verirken hesap onaylanmış sorun yok ödenecek yazdı yune iptal edildi böyle saçmalık yok ve çekim sayfasında bende iptalller gözükmüyor ayrıca bu iptal edilenlerde hep gözüküyor nasıl iş bu
bak aq yine talep verdim şimdi hiç bir iptal gözükmüyor. 6 kez iptal edildi harcadigim zamana yazık surda 200 le kumar oynasam daha iyiydiallah çarpsın yatırdılar olm
Şuraya bak laniptal dolu asagiya doğru iniior delirmemek elde degilkanka para çekme talebi varya onu para çekme yap ordan görürsün
sen bağlansana bi desteği karın ağrıları neymişŞuraya bak laniptal dolu asagiya doğru iniior delirmemek elde degil
La baglaniyom sorun yok diyor bidaha çekim ver diyor veriyoruz yine aynı agrimayan başım ağrıyor 2 saattir sinirlerim bozuldusen bağlansana bi desteği karın ağrıları neymiş
desteğe falan söveyim ediyim demeLa baglaniyom sorun yok diyor bidaha çekim ver diyor veriyoruz yine aynı agrimayan başım ağrıyor 2 saattir sinirlerim bozuldu
Kanka maile kod gelmiyor nasıl cözcez bosamı uye oldukbenim 2 saat oldu hiç iptal olmadı amk yollamadılar da
Kur'an çarpsın sovucem silsin aga silsin de kafam rahatlasın yeter yordudesteğe falan söveyim ediyim deme