Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Turkishvegas 400 TL Deneme Bonusu

aydinumut

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
49
28
Siz 2 saat diyorsunuz bana sabahtan beri ödemedi yatırmayın paranız gider haberiniz olsun

Furkan8077

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
177
43
Bizde bekliyoruz kardeşim dünyanın sonu değil şuraya yatırdığınız 200 tl gidecek diye atılan yorumlara bak bide.kumarbaz adam sözde bunlar. Sabri abinin 10 dolarla gelen lavugu kovması misali .d

Ekli dosyalar

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
154
43
yeminle bende yatıracaklarına inanmıyordum site adamı olsam bunu demem bidaha da uğramam zaten bu siteye
Senin yattimi ben şimdi desteğe bağlanıyorum ana bacı küfür edicem hıncımi alicam silersede silsin bakiyeyi sokarım böyle siteye saat 6 dan beri harcadigim vakite yazık gidene Lara olsun kivurip soksun lar bir yerlerine birde bana kimlik arttırdı serefsiz adi site

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
Bizde bekliyoruz kardeşim dünyanın sonu değil şuraya yatırdığınız 200 tl gidecek diye atılan yorumlara bak bide.kumarbaz adam sözde bunlar. Sabri abinin 10 dolarla gelen lavugu kovması misali .d
senin niye 2.30 saattir bekliyor la ben 20.11 de talep vermiştim geldi

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
Senin yattimi ben şimdi desteğe bağlanıyorum ana bacı küfür edicem hıncımi alicam silersede silsin bakiyeyi sokarım böyle siteye saat 6 dan beri harcadigim vakite yazık gidene Lara olsun kivurip soksun lar bir yerlerine birde bana kimlik arttırdı serefsiz adi site
allah çarpsın yatırdılar olm

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
154
43
allah çarpsın yatırdılar olm
Lan olm 6 kez iptal nedir destek konuşmalarını attım size 6 inci çekimi verirken hesap onaylanmış sorun yok ödenecek yazdı yune iptal edildi böyle saçmalık yok ve çekim sayfasında bende iptalller gözükmüyor ayrıca bu iptal edilenlerde hep gözüküyor nasıl iş bu

kennys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
78
28
Maile kod gelmiyor aw nasil yaptınız

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
Lan olm 6 kez iptal nedir destek konuşmalarını attım size 6 inci çekimi verirken hesap onaylanmış sorun yok ödenecek yazdı yune iptal edildi böyle saçmalık yok ve çekim sayfasında bende iptalller gözükmüyor ayrıca bu iptal edilenlerde hep gözüküyor nasıl iş bu
kanka para çekme talebi varya onu para çekme yap ordan görürsün

Ekli dosyalar

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
154
43
Admin Allah'ını seversen kitle bu konuyu milletin parası gidiyor lütfen senden ricam