- 25
- 7
- 3
2800 verdim agaBiz de payfix ile verdik 1 saat oldu tık yok daha
Aga bak kaç dk da geldiDümen yapma site adamı
Ekli dosyalar
-
353.4 KB Görüntüleme: 98
2800 verdim agaBiz de payfix ile verdik 1 saat oldu tık yok daha
Aga bak kaç dk da geldiDümen yapma site adamı
Ödeme yok arkadaşım 200-300 milleti kopardılar. Ödeme aldım diyenlere ss atanlara inanma hepsi site adamı. Benim 24 saat oldu tık yokBiz de payfix ile verdik 1 saat oldu tık yok daha
Geri kalan bakiye de silinmedi işleme alınıyor diyor. InsAllah Tokatlanmamisizdir.Tokatlandık galiba yas sabah 8.29 dan beri tık yok
Kardeş sen aptalmısınÖdeme yok arkadaşım 200-300 milleti kopardılar. Ödeme aldım diyenlere ss atanlara inanma hepsi site adamı. Benim 24 saat oldu tık yok
İnşllah bi umudum vardı ama bu saatten sonra oda kalmadı yediler biziGeri kalan bakiye de silinmedi işleme alınıyor diyor. InsAllah Tokatlanmamisizdir.
Hadi ordan tokatçıKardeş sen aptalmısın
Daha çok beklersin kanka ben sabah 8.29 da verdim13:30 da çekim verdim yarım saattir ödeme aşamasında ne zaman gelir beyler
Eywallah kral çekimim geldi cansınArkadaşlar site yeni 400 tl veriyor 5 kat çevrim sonra minimum 200 yatırıyprsun yatırımının 5 katına kadar çekebiliyorsın ben 200 yatırdım 1k çekim verdim isteyen denesin
Site adamı dikkat edin sakın yatırım yapmayın inanıp full kolpalar aldım diyenlerEywallah kral çekimim geldi cansın
Valla biz yatrdk verdk çekim talebini 😊Beyler yatırım yapsam mı yapmasam mı muallak da kaldım seri fikir verin size zahmet
Kardeş sağlam site yatır bekleSon 400 var yatırıp 12 saat 2 bini mi beklemek, yoksa sağlam siteye yatırıp strese girmemek mi, ikincisi mantıklı geliyor, hiç yatırasım yok yatıranların inşallah ödenir