- 2,370
- 729
- 113
İlk mesajın begenenlerin saatlerin bak anlarsın kimler burdaydi😂😂
Yaz dostum sende alayınız yazın aqİlk mesajın begenenlerin saatlerin bak anlarsın kimler burdaydi😂😂
Yok kardeşim ben yazmayayım sana birşey kalmıyor zaten başka zaman diyelim sorun değil benim için 👍Yaz dostum sende alayınız yazın aq
Yaz dostum Bi sen kaldın zaten hak gecmesınYok kardeşim ben yazmayayım sana birşey kalmıyor zaten başka zaman diyelim sorun değil benim için 👍
haklısın abi sen beni anladıysan sorun yokarkadaslar rollıngı her katılana para atılacak dıye bı sart mı var gecen banada yavsagın bırı kımlere attın soyle dıyo bana atmadın her rollinge katılır baktım 1 hafta sonra 2k 2k basıyo ama kımsye 20 tl konu acayımda atayım demıyor parayı umut yaptı ve para bıze atıldı kıme ısterse ona verır 20 kısı olsa 20 kıısıye verılsın madem
Benden yana helal olsun kardeşim için rahat olsun okadar kafa yordun sana da bi pay kalsın beni eş geç 👍Yaz dostum Bi sen kaldın zaten hak gecmesın
Yazdılar mi gerçekten 😍😀Yaz dostum Bi sen kaldın zaten hak gecmesın
su listede olan 1 kişi bile cıkıp delikanlıca demedi ki bu adam vardı burdaarkadaslar rollıngı her katılana para atılacak dıye bı sart mı var gecen banada yavsagın bırı kımlere attın soyle dıyo bana atmadın her rollinge katılır baktım 1 hafta sonra 2k 2k basıyo ama kımsye 20 tl konu acayımda atayım demıyor parayı umut yaptı ve para bıze atıldı kıme ısterse ona verır 20 kısı olsa 20 kıısıye verılsın madem
beni kastediyosan yazmadımYazdılar mi gerçekten 😍😀
İlk başta beğensen ne olur rollingde 20 mtane mesajın var takip etmemissunİlk mesajın begenenlerin saatlerin bak anlarsın kimler burdaydi😂😂
hiç birsey demiyorum delikanlı olun azAdamlar liste başı diyor sen 4.5 diyorsun