Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 100 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doffy16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
729
113
İlk mesajın begenenlerin saatlerin bak anlarsın kimler burdaydi😂😂

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,862
2,059
113
Muslera27 dost zaten baştan etkinlik yapılması için zaman gecermek için böyle birşey yapıldı ama sonunda bu mevzu olunca sıkıntı işte muhabbet olsun diye rolling yapıldı zaten dost

Burak4650

Mutluluğun formülü; “umursamamak.”
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,902
1,666
113
Dostum herkeze 2 TL at şimdi bir şey dicem olmicak daha da açmayın böyle şeyler yapmayın

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
arkadaslar rollıngı her katılana para atılacak dıye bı sart mı var gecen banada yavsagın bırı kımlere attın soyle dıyo bana atmadın her rollinge katılır baktım 1 hafta sonra 2k 2k basıyo ama kımsye 20 tl konu acayımda atayım demıyor parayı umut yaptı ve para bıze atıldı kıme ısterse ona verır 20 kısı olsa 20 kıısıye verılsın madem

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
arkadaslar rollıngı her katılana para atılacak dıye bı sart mı var gecen banada yavsagın bırı kımlere attın soyle dıyo bana atmadın her rollinge katılır baktım 1 hafta sonra 2k 2k basıyo ama kımsye 20 tl konu acayımda atayım demıyor parayı umut yaptı ve para bıze atıldı kıme ısterse ona verır 20 kısı olsa 20 kıısıye verılsın madem
haklısın abi sen beni anladıysan sorun yok

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
su listede olan 1 kişi bile cıkıp delikanlıca demedi ki bu adam vardı burda

Burak4650

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,902
1,666
113
Adamlar liste başı diyor sen 4.5 diyorsun

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,862
2,059
113
Desstrection dost ben karışmam kime vercek diye sonuçta kazanan umut onasa zaten başkası attı sırf eğlenmesi için ondan dolayı ben mudela etmem dost

Burak4650

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,902
1,666
113
Ah ah iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...