Kanguru bulur birazdan en kotu sütyen bankı patlatır Acar konu dostumuzKıza dedim ben yatıyorum bilmiyorki bonus kovalıyoruz aw
Yok mu la 1 liralıkta olsa bi kupon takip edelim
umutun kı ele avuca gelmez bize en az 200 kiloluk bi dost lazımKanguru bulur birazdan en kotu sütyen bankı patlatır Acar konu dostumuz
Kilolu seviyorsun galiba enişte ıkıdır konularda 100+ kilo dan bahsediyonumutun kı ele avuca gelmez bize en az 200 kiloluk bi dost lazım
En kısa zamanda 1k yukseltıcez dost 500 sarmıyor artık su umut askere gitsin Bi de@İskorpit gülme dost 500 misli kuponunu gönderde flashscoredan maçları işaretliyim
kilolu sıcak tutar enişte vurdun mu ses gelir eştaya getirirKilolu seviyorsun galiba enişte ıkıdır konularda 100+ kilo dan bahsediyon
Her yere adamı çağırıp durma sende zaten kuponum 3 golden yattı sinirliyim@Shellac baskanımı gönder buraya dost bu gece actırcaz kesenın agzını bılırsın kanser gıbı yapıstık mı bırakmayız dost
Umut askere giderse inanıyorum forum olarak şans bizede gülecekEn kısa zamanda 1k yukseltıcez dost 500 sarmıyor artık su umut askere gitsin Bi de
Bbw miydi dostKilolu seviyorsun galiba enişte ıkıdır konularda 100+ kilo dan bahsediyon
3 gol iyiymiş dost en azından az sinir yaparsınHer yere adamı çağırıp durma sende zaten kuponum 3 golden yattı sinirliyim
dostunu dinlesen temiz 6 orandı o ah cevo ah madem bılmıyon neden oynuyon kardeşim bu oyunu uzuluyom sızeHer yere adamı çağırıp durma sende zaten kuponum 3 golden yattı sinirliyim
O askerlıgı bitiremez uzatır paso 🤣Umut askere giderse inanıyorum forum olarak şans bizede gülecek
Gerçi acemiden sonra ustaya telefon sokar dost 1 ay süremiz var borçları kapatmak için
😍😀3 gol iyiymiş dost en azından az sinir yaparsın
acemiden sonra 1 ay hava değişimine gönderirler dostumu kıl dönmesi olmustur otur otur butun gunUmut askere giderse inanıyorum forum olarak şans bizede gülecek
Gerçi acemiden sonra ustaya telefon sokar dost 1 ay süremiz var borçları kapatmak için
O maça ben motorbette 1 oynamıştım dost 4-3 almış newcastledostunu dinlesen temiz 6 orandı o ah cevo ah madem bılmıyon neden oynuyon kardeşim bu oyunu uzuluyom sıze