- 28,164
- 27,404
- 113
975 var dostbu samimiyete ulasmak için 1000 tl payfix ucretini gönderdin mi dost
25 gönder 1000 olarak atayım geri
975 var dostbu samimiyete ulasmak için 1000 tl payfix ucretini gönderdin mi dost
Niye yüklesin dost bize atcak adamal sana fırsat umut burda sımdı olmazsa o 1k hıcbızaman olmaz dost 50 tl yı yukle ve sadece ızle
Olsa biz de yaparız dost erhan sağolsun 50 50 50 at dio yapacaz dio sonuç yokAt yapayım dost senin canın sağolsun
3 sn filmin neyini izleyip zevk alıcak enısteal sana fırsat umut burda sımdı olmazsa o 1k hıcbızaman olmaz dost 50 tl yı yukle ve sadece ızle
1k olsun sahte payfıx acıp kendımıze cekcez parayı dost ayıktırma yılmazseko dostum vardı forumda boyle adam tokatlamayı ogrettı banaNiye yüklesin dost bize atcak adam
50 lirayı almak için oscarlık senaryo yazıyoz enişte 3sn senin baska yerdeki problemin heralde neden buraya tasıyıp mahcup edıyon kendını yardır olum bu gece bırını 100 tokatlayamazsam burda cok kan dokulcek3 sn filmin neyini izleyip zevk alıcak enıste
Lann1k olsun sahte payfıx acıp kendımıze cekcez parayı dost ayıktırma yılmazseko dostum vardı forumda boyle adam tokatlamayı ogrettı bana
bize mi atcak tamam dost yaz o zaman cevdet abine dm den atsınNiye yüklesin dost bize atcak adam
Ceco atar sımdı yunusemre umut 2k yapar sıfırlar50 lirayı almak için oscarlık senaryo yazıyoz enişte 3sn senin baska yerdeki problemin heralde neden buraya tasıyıp mahcup edıyon kendını yardır olum bu gece bırını 100 tokatlayamazsam burda cok kan dokulcek
O yazamaz borcu var sen yazbize mi atcak tamam dost yaz o zaman cevdet abine dm den atsın
Yunus emre yi ben daha göremedim dostCeco atar sımdı yunusemre umut 2k yapar sıfırlar
Ne borcu dost yazıyorumO yazamaz borcu var sen yaz
yazcak adam cok burda dostO yazamaz borcu var sen yaz
1 yunus Emre vericek sin umuta 10 tane yunusemre atıcak sana umut dostumuzYunus emre yi ben daha göremedim dost
aynen dost senin suradını görmemiş konusuyu kösele gibi surat var dostumda 50k borcu olsun yıne bı 20 sans parası ısterNe borcu dost yazıyorum
Paparamız yok şu çekilişlere de katılamıyoruz dostTek umut yarınki 13 kişilik 50₺ çekilişi dost
El fatiha olarak gero döner: ))))1 yunus Emre vericek sin umuta 10 tane yunusemre atıcak sana umut dostumuz