- 6,992
- 8,904
- 113
Dost oynamadan diyeydin iyiydidostunu dinlesen temiz 6 orandı o ah cevo ah madem bılmıyon neden oynuyon kardeşim bu oyunu uzuluyom sıze
Dost oynamadan diyeydin iyiydidostunu dinlesen temiz 6 orandı o ah cevo ah madem bılmıyon neden oynuyon kardeşim bu oyunu uzuluyom sıze
Link at dostBi çark cevireyim paramı alayım 20 cash
oynadıktan sonra ilham geldi dost benım saatlerım varDost oynamadan diyeydin iyiydi
Iyi biliyon la o işleri sen öyle mi askerlik yaptınacemiden sonra 1 ay hava değişimine gönderirler dostumu kıl dönmesi olmustur otur otur butun gun
Bu saatlere bir denk gelemedik ne saatmişoynadıktan sonra ilham geldi dost benım saatlerım var
yok ben nöbette kafama sıktım silahı fazla dayamısım mermi geri sekti dostIyi biliyon la o işleri sen öyle mi askerlik yaptın
Herkese 50 la benden ne yamyamishellac baktı burda yamyam cok yazmıyo ah dost ah yamyamda olsak bız senın dostunuz
gönder gelsin 50 yi bak nasıl yarım saate 5k oluyo kasa @Umutks41 yaz dostunaHerkese 50 la benden ne yamyami
G3 mermi sekmez dost girdimi yivlidir arkamızdan cikaryok ben nöbette kafama sıktım silahı fazla dayamısım mermi geri sekti dost
Kafana dayamana sevindim dost başka yere dayasan sekmeyebilirdiyok ben nöbette kafama sıktım silahı fazla dayamısım mermi geri sekti dost
50 senelik silah patladıda yivi kaldı dostG3 mermi sekmez dost girdimi yivlidir arkamızdan cikar
Merhaha dostHerkese 50 la benden ne yamyami
bu samimiyete ulasmak için 1000 tl payfix ucretini gönderdin mi dostKafana dayamana sevindim dost başka yere dayasan sekmeyebilirdi
Bi 1000 yapamadik 50k diongönder gelsin 50 yi bak nasıl yarım saate 5k oluyo kasa @Umutks41 yaz dostuna
Seslı guldüm vallaKafana dayamana sevindim dost başka yere dayasan sekmeyebilirdi
At yapayım dost senin canın sağolsunBi 1000 yapamadik 50k dion
Ben askere gidecemMerhaha dost
Banane dost gidiceksen git herkese 50 yazmıssın payfix 131313131Ben askere gidecem
al sana fırsat umut burda sımdı olmazsa o 1k hıcbızaman olmaz dost 50 tl yı yukle ve sadece ızleBi 1000 yapamadik 50k dion