Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu ViviTR | 100 FreeSpin Deneme Bonusu

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,102
1,132
113
Doga2516
Güzel insan bonus hoşuna gitmemiş ise değerlendirmemen yeterlidir
Lütfen kırıcı yorumlar yapmayalım
İyi forumlar dilerim
Reis nasil degerlendirmemek? Iyi olunca iyi diyoruz kotu olunca kotu diyoruz bu mesela berbat ötesi deneme bonusu bile boyle olan buroya yatirim yapmam.

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
391
63
Za
Reis nasil degerlendirmemek? Iyi olunca iyi diyoruz kotu olunca kotu diyoruz bu mesela berbat ötesi deneme bonusu bile boyle olan buroya yatirim yapmam.
Zaten sorun orada reis sen ben o bu yapacak sadece yatırım geri kalan 1000 tane Multi üstüne %90 kişi birdaha siteye ugramayacak bunu siteyi savunmak olarak algılamayın forumlardaki yeni nesil herşeyin içine etti nihayetinde kıytırık deneme bonusu

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,386
1,992
113
Za

Zaten sorun orada reis sen ben o bu yapacak sadece yatırım geri kalan 1000 tane Multi üstüne %90 kişi birdaha siteye ugramayacak bunu siteyi savunmak olarak algılamayın forumlardaki yeni nesil herşeyin içine etti nihayetinde kıytırık deneme bonusu
Daha boş yorum görmedim bunu TV kanalı yada platform gibi düşün sen 20 yıldır olan yere yeni geliyorsan insanları çekmek için 1 değil 20 promo yapıp gönül alacaksın kasan olacak o parayı gözden çıkaracaksın ki adam 5-10 yıldır oynadığı yeri bıraksın 50 kuruş 40 x çevrime okeysen sana yorum yapılmaz

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
391
63
Daha boş yorum görmedim bunu TV kanalı yada platform gibi düşün sen 20 yıldır olan yere yeni geliyorsan insanları çekmek için 1 değil 20 promo yapıp gönül alacaksın kasan olacak o parayı gözden çıkaracaksın ki adam 5-10 yıldır oynadığı yeri bıraksın 50 kuruş 40 x çevrime okeysen sana yorum yapılmaz
Bunu mu anladın diye sormayacağım bile iyi forumlar promodan anladığın deneme bonusu ise peki bol şanslar

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
444
83
Vıvıtr ne sen benı gördün ne ben senı gördüm

adem4141

Aktif Üye