Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu ViviTR | 100 FreeSpin Deneme Bonusu

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
139
43
Şu bonusu bizlere sunarken hiç utanmadınız mı. ViviTR

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,228
1,022
113
Çekim yapabilmek için profili doğrula diyor numara doğrulamak için de yatırım yapın diyor
Site Çok çelişki ya, numara doğrulamak için bile para yatır diyor. Şöle bi promosyonlara bakiim diyorsun para yatır, abi siteden çıkış yapcam diyosun , bi sakal atmadan bırakmayız diyolar😅 pişman olduk abi bu nedir

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,228
1,022
113
Valla ben başkanıma güvenerekten hemen gözüm kapalı üye oldum ama , oda bilememiştir, yazıldığı kadar kolay bir bonus olmadığını, canlıya bişi sorcam diyosun iban atıyor önce para yatır diyor🤣🤣

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
17
8
Uygulama indirmeye yönlendiriyor uygulama güvenlikten gecmior kurulmuyor bile

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,310
7,277
113
Üye olmaya bile gerek yok sallayın gitsin

vankens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
465
249
43
Za

Zaten sorun orada reis sen ben o bu yapacak sadece yatırım geri kalan 1000 tane Multi üstüne %90 kişi birdaha siteye ugramayacak bunu siteyi savunmak olarak algılamayın forumlardaki yeni nesil herşeyin içine etti nihayetinde kıytırık deneme bonusu
Öyle deme başkan bu forumda en iyi deneme bonusunu Slotella yaptı bir çoğumuz 2-3 k para cektik slotella bonusu ile sitenin şuanda binlerce para yatırım oynayan üyesi var otobet de güzel bonus yaptı mesela güvendim bende 1000 yatırdım 10 bin yapip cektim deneme bonusu yapacaksan mali gücünü göstereceksin böyle yaparsan tabii kimse para yatırmaz bu kadar basit

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
1,016
113
yorum yazdıkça üste çıkıyor ve ilgi artıyor..

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
264
63
  1. Promosyon, yalnızca hesap para birimi TL olan yeni kayıt olan oyuncular için geçerlidir.​
  2. Kayıt olduktan sonra, oyunculara 100 Free Spin tutarında bir Bonus verilir ve bu bonus, kayıt işleminin tamamlanmasından sonraki 24 saat içinde otomatik olarak hesaplarına yüklenir.​
  3. 100 FS, her biri 0,50 TRY değerinde olup Coin Strike oyununda kullanılabilir. Free Spin'lerden kazanılabilecek maksimum miktar 300 TL ile sınırlıdır.​
  4. Bonus bakiyenin gerçek paraya dönüştürmek ve çekebilmek için, oyuncuların bonus miktarını 40 katı kadar çevrim şartını tamamlaması gerekmektedir.​
  5. Bonus çevrimi, yalnızca oyuncunun gerçek bakiyesinden yapılabilir.​
E-posta veya telefon numaranı girerek VIVI'ye kaydol, Coin Strike oyununda geçerli 100 Free Spin'i kap

-- ViviTR Üyelik ve Giriş için Tıklayınız --
Piyasada site yokki