Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu ViviTR | 100 FreeSpin Deneme Bonusu

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,972
5,484
113
100 freespin de 0.10 kuruş cıktı 40 kat çevirelim

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
17
8
Bonusu dün vermemisti bugün verdi 455 gibi parayla çıktı destek offline para gozukmuor anlamadım hicbirsey

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
17
8
300 TL e düşmüş Max 300 kazanabiliomusuz hala cuzdanda yok 40 kat mi cevirc m bunu simdi

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
17
8
Site ödeme yapmicam die kasıp kavruluor donuor zar zor oyuna girior 5tl bere 57 TL oyundan cikior xd

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,256
424
83
Sitenin isminde bile hayır yok

mete2134

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
2
3
𝙰𝚛𝚔𝚊𝚍𝚊ş𝚕𝚊𝚛 𝚔𝚊𝚣𝚊𝚗ç 𝚕𝚒𝚖𝚒𝚝𝚒 𝚗𝚎 𝚔𝚊𝚍𝚊𝚛 𝚙𝚎𝚔𝚒 𝚋𝚒𝚕𝚐𝚒𝚜𝚒 𝚘𝚕𝚊𝚗 𝚟𝚊𝚛 𝚖ı

mete2134

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
2
3
  1. Promosyon, yalnızca hesap para birimi TL olan yeni kayıt olan oyuncular için geçerlidir.​
  2. Kayıt olduktan sonra, oyunculara 100 Free Spin tutarında bir Bonus verilir ve bu bonus, kayıt işleminin tamamlanmasından sonraki 24 saat içinde otomatik olarak hesaplarına yüklenir.​
  3. 100 FS, her biri 0,50 TRY değerinde olup Coin Strike oyununda kullanılabilir. Free Spin'lerden kazanılabilecek maksimum miktar 300 TL ile sınırlıdır.​
  4. Bonus bakiyenin gerçek paraya dönüştürmek ve çekebilmek için, oyuncuların bonus miktarını 40 katı kadar çevrim şartını tamamlaması gerekmektedir.​
  5. Bonus çevrimi, yalnızca oyuncunun gerçek bakiyesinden yapılabilir.​
E-posta veya telefon numaranı girerek VIVI'ye kaydol, Coin Strike oyununda geçerli 100 Free Spin'i kap

-- ViviTR Üyelik ve Giriş için Tıklayınız --
𝙺𝚗𝚔 𝚔𝚊𝚣𝚊𝚗ç 𝚕𝚒𝚖𝚒𝚝𝚒 𝚗𝚎 𝚔𝚊𝚍𝚊𝚛 𝚋𝚒𝚕𝚐𝚒𝚗 𝚟𝚊𝚛 𝚖ı

Serhattt2002

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56
21
8
Valla çevrimi tamamladım, konuyu moderatör açmış diye güvenip 100 yatırdım. Sabah 6 dan beri hesaba geçmedi. Para geri de gelmedi. Canlı destek inceleniyor diyor. Çok pişman oldum keşke yatırmasaydım. Yatırım böyleyse çekim kaç gün sürer kim bilir.

kralcik

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39
6
8
  1. Promosyon, yalnızca hesap para birimi TL olan yeni kayıt olan oyuncular için geçerlidir.​
  2. Kayıt olduktan sonra, oyunculara 100 Free Spin tutarında bir Bonus verilir ve bu bonus, kayıt işleminin tamamlanmasından sonraki 24 saat içinde otomatik olarak hesaplarına yüklenir.​
  3. 100 FS, her biri 0,50 TRY değerinde olup Coin Strike oyununda kullanılabilir. Free Spin'lerden kazanılabilecek maksimum miktar 300 TL ile sınırlıdır.​
  4. Bonus bakiyenin gerçek paraya dönüştürmek ve çekebilmek için, oyuncuların bonus miktarını 40 katı kadar çevrim şartını tamamlaması gerekmektedir.​
  5. Bonus çevrimi, yalnızca oyuncunun gerçek bakiyesinden yapılabilir.​
E-posta veya telefon numaranı girerek VIVI'ye kaydol, Coin Strike oyununda geçerli 100 Free Spin'i kap

-- ViviTR Üyelik ve Giriş için Tıklayınız --
Bu nedir arkadaş. Bonus'tan çıkan Kazancı yatırım yaparak gerçek parayla çevrilimini 40 kat yaptıktan sonra maksimum 300 TL öyle mi.???
5000 yap 100 çek daha vicdanlı bence.

gofer01

Üye
Yeni Üye
11
4
3
Çevrim tamam hesaba 300olarak ama bakiye eklendi ama hesap doğrulama istiyor mail onaylıyor telefonu onaylamak için yatırım yapmak gerekiyormuş onaysız hesaba da çekim izni vermiyor... Saçma geldi bana ıgraşmayın belkide yatırdıgın parayıda çevrim dıyecek onuda kaybedecek