- 5,386
- 1,994
- 113
La ekledi dedi daha oyunda bile yok bonus nasıl çektinÇekimi ödedi arkadaşlar.
La ekledi dedi daha oyunda bile yok bonus nasıl çektinÇekimi ödedi arkadaşlar.
işte capitolde şikayetçi olduğum tek konu o kadar yatırımım oldu kendi çapımda ne bi hediye freespin ne bi freebet eklenmediSağlam şirket aga allah var hergün freebet ekliyor bana valla kurallara uyarak oyna 500k bile çekersin
Ekranı atsana ne ara çektinÇekimi ödedi arkadaşlar.
Aynn bende de oyleBonus eklendi dedi hiç bir gates de yok sen buldun mu
Betcolarda oynamam genelde ama vbeti beğeniyorum ve ayrıyetten matbet ve holiganda oynarım başka sitelere ya 100 ya 200 atarımişte capitolde şikayetçi olduğum tek konu o kadar yatırımım oldu kendi çapımda ne bi hediye freespin ne bi freebet eklenmedi
ben bağlandım bekliyorum 1 ssat30 dakikadır canlı destegibekliyorim yanitvwrmes8nibekleyinizdiyo
vbet candırAga vbet sağlam o yüzden gönderdim yoksa başka siteye asla göndermem jojo 40k için istedi yine göndermedim pokerklas ile başka siteye transfer edip çektim
bu aksam olmadı bi vbet üye olup hafiften bi slot çevirim. Belki senin tavsiyen şanslı gelirde kasımdan beridir üstümdeki ugursuzlugu atarımBetcolarda oynamam genelde ama vbeti beğeniyorum ve ayrıyetten matbet ve holiganda oynarım başka sitelere ya 100 ya 200 atarım
Ss1000x attı 6300 verdi çevrim yapmadan bin çekim verdim gönderdiler bende şaşkınım.
Slotu kötü 4 el ust uste sweet 1000x atti patlamadi 4 oyun kafayi yedim🤣🤣bu aksam olmadı bi vbet üye olup hafiften bi slot çevirim. Belki senin tavsiyen şanslı gelirde kasımdan beridir üstümdeki ugursuzlugu atarım
ne zaman bonusu aldında ödedi mkÇekimi ödedi arkadaşlar.
ekim 28 de sweette 1000 yakaladım 26 bin tl kazandım yarısını çektim capitolbette. ondan beridir bu güne kadar birşey kazanamadım slottaSlotu kötü 4 el ust uste sweet 1000x atti patlamadi 4 oyun kafayi yedim🤣🤣