benide 1 saattir bekletiyor kahpe oebarlas diye bi piç var işini yapmıyor, anasına avradına sövecem şimdi 5 saattir işlemde çekim
benide 1 saattir bekletiyor kahpe oebarlas diye bi piç var işini yapmıyor, anasına avradına sövecem şimdi 5 saattir işlemde çekim
Kafalarına göre tombala atıyorlar 1 dışarı 5 içeri gibi serefsizler o siteyi hayatından tlfndan.ve tlfn.gecmisinden sildim salak yerine konmak zoruma gitti sunu desinler kazanmisin ama vermiyoruz anliycam coklu hesap ne amk o insanin zoruna gidiyor Neyse gecmis olsun diyelim Ömer seni bekliyorum saglam bir site paylaş bonusu yuksekiptal edip bakiye sildiler ip dediler haberiniz olsun yemin ederim full mobil veri kullandım ilk üyeliğim dolandırıcı site kafasına göre ödüyor veya ödemiyor
orospu çocuğu bunlar ya skor tutturmusum tek maçta 1.200 yaptım böyle alakası olmayacak sebeplerle ödeme yapmıyor anasını siktiklerimKafalarına göre tombala atıyorlar 1 dışarı 5 içeri gibi serefsizler o siteyi hayatından tlfndan.ve tlfn.gecmisinden sildim salak yerine konmak zoruma gitti sunu desinler kazanmisin ama vermiyoruz anliycam coklu hesap ne amk o insanin zoruna gidiyor Neyse gecmis olsun diyelim Ömer seni bekliyorum saglam bir site paylaş bonusu yuksek
Ömer den yeni *sonic siteler bekliyoruz1k yap 500 çek yazsana her şey yarım yamalak yazıyorsun. bu kadar mesai yapıon hala beceremion daha çok çalış hadi yeni siteler bul çabuk asfakf
O kadar kişi nasıl siteme oluyor ve bu fotoğraf sahte olabilir bana göre de sen uyduruyon bilader kaybolSadece site adamları burada reklam yapan kendi elemanlarına veriyor, sakın inanmayın üyelik olusturmayın, canlı desteğe girer girmez, bonus için geldiyseniz boşuna geldiniz diye giriş yapıyor,dalga geçip, hesabı kapatıyorlar, yukarda sohbet geçmişini ekran resmini attım, sahtekar site