Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Wonodd 100₺ Deneme Bonusu

maske06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
86
61
18
iptal edip bakiye sildiler ip dediler haberiniz olsun yemin ederim full mobil veri kullandım ilk üyeliğim dolandırıcı site kafasına göre ödüyor veya ödemiyor

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
297
81
28
iptal edip bakiye sildiler ip dediler haberiniz olsun yemin ederim full mobil veri kullandım ilk üyeliğim dolandırıcı site kafasına göre ödüyor veya ödemiyor
Kafalarına göre tombala atıyorlar 1 dışarı 5 içeri gibi serefsizler o siteyi hayatından tlfndan.ve tlfn.gecmisinden sildim salak yerine konmak zoruma gitti sunu desinler kazanmisin ama vermiyoruz anliycam coklu hesap ne amk o insanin zoruna gidiyor Neyse gecmis olsun diyelim Ömer seni bekliyorum saglam bir site paylaş bonusu yuksek

maske06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
86
61
18
Kafalarına göre tombala atıyorlar 1 dışarı 5 içeri gibi serefsizler o siteyi hayatından tlfndan.ve tlfn.gecmisinden sildim salak yerine konmak zoruma gitti sunu desinler kazanmisin ama vermiyoruz anliycam coklu hesap ne amk o insanin zoruna gidiyor Neyse gecmis olsun diyelim Ömer seni bekliyorum saglam bir site paylaş bonusu yuksek
orospu çocuğu bunlar ya skor tutturmusum tek maçta 1.200 yaptım böyle alakası olmayacak sebeplerle ödeme yapmıyor anasını siktiklerim

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
560
209
43
Beyler dolandırıcı site sakın üyelik oluşturmayın, hiç bir gerekçe göstermeden çekimi reddedip hesabı kapattılar

Gokhan3425

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
524
113
Çoook uzun Uraçlar sonunda gönderdiler 12 saati geçti ama aldım

Ekli dosyalar

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
560
209
43
Sadece site adamları burada reklam yapan kendi elemanlarına veriyor, sakın inanmayın üyelik olusturmayın, canlı desteğe girer girmez, bonus için geldiyseniz boşuna geldiniz diye giriş yapıyor,dalga geçip, hesabı kapatıyorlar, yukarda sohbet geçmişini ekran resmini attım, sahtekar site

İso75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
134
43
Çekim verdim gelirse yazarım

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
267
109
43
Bu site çok eski ve hiç güvenilir bir yer değil sakın ne yatırım yapın nede üye olun patlarsınız

İso75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
134
43
Ahaha çoklu ip'den üyelik kapattılar

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
834
710
93
Sadece site adamları burada reklam yapan kendi elemanlarına veriyor, sakın inanmayın üyelik olusturmayın, canlı desteğe girer girmez, bonus için geldiyseniz boşuna geldiniz diye giriş yapıyor,dalga geçip, hesabı kapatıyorlar, yukarda sohbet geçmişini ekran resmini attım, sahtekar site
O kadar kişi nasıl siteme oluyor ve bu fotoğraf sahte olabilir bana göre de sen uyduruyon bilader kaybol

Lastsoldier58

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
84
14
8
Boşa üye olup bilgileri vermeyin. Biz verdik bilgileri kazansak da ip yalanı atıp iptal ediyorlar.