- 239
- 159
- 43
Gelir herhalde bilmiyorum ki. Site adamı olsam söylerdim 😄Kral bizimki de ödenir mi acaba bakiyem silinmiş
Gelir herhalde bilmiyorum ki. Site adamı olsam söylerdim 😄Kral bizimki de ödenir mi acaba bakiyem silinmiş
Ss atarmisinGelir herhalde bilmiyorum ki. Site adamı olsam söylerdim 😄
Ben inanmıyorum odeyecegine lisansi yok çekim talebim silinmiş ekran atarmisn odedigine dairGelir herhalde bilmiyorum ki. Site adamı olsam söylerdim 😄
Her alan gecerli mi dost5 dakika sonra tekliflerden aktif et
Ben inanmıyorum odeyecegine lisansi yok çekim talebim silinmiş ekran atarmisn odedigine dair
Kanka çekim talebin silinmemiş para çekme yerine gel sağ tarafta 3 çizgiye baş alttan para çekme işaretle orda senin paraBen inanmıyorum odeyecegine lisansi yok çekim talebim silinmiş ekran atarmisn odedigine dair
Her alan gecerli mi dostYarım saattir işleme alınıyor diyor
Ödeme aşamasında yazıyorKanka çekim talebin silinmemiş para çekme yerine gel sağ tarafta 3 çizgiye baş alttan para çekme işaretle orda senin para
EvetHer alan gecerli mi dost
Aynen doğru reisKanka çekim talebin silinmemiş para çekme yerine gel sağ tarafta 3 çizgiye baş alttan para çekme işaretle orda senin para
Havuz sistemi felan diyor net bir süre verememekteyiz diyor inşallah öder yani benfe çekim talebi verdim çokta ihtiyaç varÖdeme aşamasında yazıyor
Bende bakiyeyi önce düzenlediler sonra çekim talebim silmişlerLılılı işlemlerden düşmüş bakiye 0 birazdan hesaba damlar 2k
Kanka SMS nasıl geliyor biliyor musun profiline gir kişisel detaylardan SMS eposta doğrula sonrasında Max 1 saate geliyor yaptın mı onlarıMillet çekim bile yapmış ben 8 den beri sms alamadım