- 387
- 146
- 43
Biraz kibirdanma var sitedeBot bu
Uyuyuyolar ayılar uyansinlar biri ilgilenir galiba
Biraz kibirdanma var sitedeBot bu
Uyuyuyolar ayılar uyansinlar biri ilgilenir galiba
Nasıl aldın sen bu bonusu ₺1.000'ye ödedi ikinci hesap mı buHadi 1000 TL'yi ödediler 5000 öderler mi acaba
Hayır şansa gece 20 dakka da 50k yaptımNasıl aldın sen bu bonusu ₺1.000'ye ödedi ikinci hesap mı bu
Başka birisine ödedi 1000 TL zar zor bana nasıl 5000 öder diye dedimNasıl aldın sen bu bonusu ₺1.000'ye ödedi ikinci hesap mı bu
1000 TL ödendi demişsin ya o yüzden dedimHayır şansa gece 20 dakka da 50k yaptım
Anladım ya bize SMS gelmiyor ya böyle bir şey yok ya şimdi de SMS gönderiyorum limit koymuş canlıya ulaşılmıyor ne kadar lanet bir sitBaşka birisine ödedi 1000 TL zar zor bana nasıl 5000 öder diye dedim
Bitirebilirler bonusuAnladım ya bize SMS gelmiyor ya böyle bir şey yok ya şimdi de SMS gönderiyorum limit koymuş canlıya ulaşılmıyor ne kadar lanet bir sit
Analarını sevmiyorlarsa bitirsinler öyle bir küfür edelim ki yemin ediyorum var ya kırmızı bültenle Ararlar BeniBitirebilirler bonusu
Sa at7 bin çektimde ben ödeme gelmiş haberiniz ola
ss7 bin çektimde ben ödeme gelmiş haberiniz ola
Allah Allah benim de 40.000 çekim geldi nasıl olacak7 bin çektimde ben ödeme gelmiş haberiniz ola
Aldım muro sadece 1 tanesinden 1000 tl çekebildik@wasil aldın mı bu bonusu
sen aldınmı@wasil aldın mı bu bonusu
enin gibi jelatinlilere açıklama.yapmamda normalde beyniniz basmıyor işteAllah Allah benim de 40.000 çekim geldi nasıl olacak
Jelatinliler lafını ilk kez duydums
enin gibi jelatinlilere açıklama.yapmamda normalde beyniniz basmıyor işte
Aynen senin gibi teneke olmaktan iyidirs
enin gibi jelatinlilere açıklama.yapmamda normalde beyniniz basmıyor işte