Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yamanbaba / Kasa 800 Hedef Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Uyusuna dost para var evli barkli adamsın kazanmisinda gece hala kupon yapiyon prensesle mi evlisin yoksa bizimi kopariyon

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Screenshot_2023-03-25-10-24-04-247_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-03-25-10-24-14-349_com.android.chrome.jpg

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Uyusuna dost para var evli barkli adamsın kazanmisinda gece hala kupon yapiyon prensesle mi evlisin yoksa bizimi kopariyon
Kötü oldu ya 9 k ya kadar çıktık kasayı batirdik kupona kaldik

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Rulet öyle maalesef atlasta sayı kuralı var biliyosundur
Ana paranla canlı rulette sayı kuralı mi var birde ?? Ben xlighting x veren rulet oynamıyorum ki ama auto ve canlı oynuyorum yinede varmı ?

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
10 yapayım derken kasayı sıfırladın dimi
10 değil 14 yapmak için çabaladım 9k oldu aptal gibi kurpiyer değiştiğinde oynama kaç işte kurpiyer değişince kaybettirir o masa her zaman ondan önce ki kurpiyer verdi sağolsun kızı kaldırdılar masadan

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Ana paranla canlı rulette sayı kuralı mi var birde ?? Ben xlighting x veren rulet oynamıyorum ki ama auto ve canlı oynuyorum yinede varmı ?
Var evet 17 olması lazım sor öğren vardı hep sayı kuralı ben bir ara hep orda oynuyordum rulet

ahmetcansarac61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
333
227
43
10 değil 14 yapmak için çabaladım 9k oldu aptal gibi kurpiyer değiştiğinde oynama kaç işte kurpiyer değişince kaybettirir o masa her zaman ondan önce ki kurpiyer verdi sağolsun kızı kaldırdılar masadan
Bu saatler immersive in boktan saatleri keşke devam etmeseydin

tolga27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
825
155
43
Bulls hadi bee gelsin şu goller saplainn nerde kaldı

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Var evet 17 olması lazım sor öğren vardı hep sayı kuralı ben bir ara hep orda oynuyordum rulet
Sayın kuralı koyan site sahtekarlık yapar her zaman ben asla sayı kuralı olan siteleri sevmem oynamam burda öyle birşey varsa asla oynamam daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...