Sipariş iptali oluyor muydu başkan
Siteye üye ol 10 bın alısverıs lımıtı veryor. Urunleeın fıyatı yuksek ama 10 aybtaksıtle veryorKredi kari ile mi alışveriş yapılıyor bu sitede ne yapmaya çalışıyorlar yani ben anlamadım bu olayi
OlmuyorSipariş iptali oluyor muydu başkan
Kötü olmuş bu ya.Olmuyor
2 gun aKargoya kaç günde verildi
YokSipariş iptali oluyor muydu başkan
Whatsap numarası var ordan şöyle iptal etsinler kral ben öyle iptal ettirdimSipariş iptali oluyor muydu başkan
Oluyor diyen var olmuyor diyen var anlamadımWhatsap numarası var ordan şöyle iptal etsinler kral ben öyle iptal ettirdim
Cevap vermiyorlar zaten whatsaptanWhatsap numarası var ordan şöyle iptal etsinler kral ben öyle iptal ettirdim
Başkan iptal ettiğini söylemiştin yanlışım yoksa. İptal edebilmiş miydinBen sipariş verdim 2 günde geldi
Valla bana siparişi onayliyormusunuz diye yazdılar hafta içi bende iptal edilsin dedim iptal ettiler ertesi gün limit düzeldi iptal mesajida geldiOluyor diyen var olmuyor diyen var anlamadım
İptal edilmediğini söylemiştim kardeş sipariş verdiysen gelir iş işten geçti yaniBaşkan iptal ettiğini söylemiştin yanlışım yoksa. İptal edebilmiş miydin
Yapacak bişey yok ksksaİptal edilmediğini söylemiştim kardeş sipariş verdiysen gelir iş işten geçti yani
Ben denedim iptal edemedim o yüzden geldi bile 2 gündeYapacak bişey yok ksksa
Sağlam makine ama 11 senedir kullanıyorumBı yeni koza sitesinden bir tost makinesi arzum bide arzumun sitesinden aynı tost makinesi fiyatına bakı
Bı yeni koza sitesinden bir tost makinesi arzum bide arzumun sitesinden aynı tost makinesi fiyatına bakın Ekli dosyayı görüntüle 680303
100.000 lira olsa kumarci tayfa 100 TL gibi atlar alır sanki bedava dagitiyorlarBı yeni koza sitesinden bir tost makinesi arzum bide arzumun sitesinden aynı tost makinesi fiyatına bakın Ekli dosyayı görüntüle 680303