- 682
- 180
- 43
Kanka dm gelsene100.000 lira olsa kumarci tayfa 100 TL gibi atlar alır sanki bedava dagitiyorlar
Kanka dm gelsene100.000 lira olsa kumarci tayfa 100 TL gibi atlar alır sanki bedava dagitiyorlar
Sabrı baba tost makınesını al tost yapıp satarsın ucuzdan sat surumden kazanYaw buna borçlansanız ne olacak.. Zaten burda borçsuz adam mı var.. En kötü maaşın 4te1 i olarak kesilir, maaşı olanlar düşünsün
Mantikli broSabrı baba tost makınesını al tost yapıp satarsın ucuzdan sat surumden kazan
Sen kimsin aga benim nicki dızlamışsın 😅😂Yapacak bişey yok ksksa
Açmıyolar mi telefonuAga bu sitede hesabı kökten nasıl kapatabiliriz ariyorum açmıyor ibineler.
Yarın birgün bizden habersiz bişey alirlar faizlerle hayat senaryomuzu ziger bunlar
Yok vallaAçmıyolar mi telefonu
Hakkaten aynıSen kimsin aga benim nicki dızlamışsın 😅😂
Sen ne aldın dostumBenden Tavsiye hesabı sakın 3000 TL ye falan satmayın 10000 TL borclanip 3000 TL almak tamammen hele hele kumar için ahmaklikdir kullanacaksaniz kendinize kıyafet ailenize hediye falan alın derim
Ne önerirsin dostum 10 k içinSitede her önüne geleni alırsan pahalı seçeceksin ortalama fiyat olan güzel şeyler de var ben alışveriş yaptım mesela taksitli olması çok iyi bir olay..
Kardeş ben kendime Elbise kıyafet ayakkabı falan aldimNe önerirsin dostum 10 k için
Kargo ya hemen veriliyor mu
Peşinatsız kredi kartsız herşey alabiliyorsunuz 81 ile gonderim var
Ne aldın sen
Hesap onayından sonra limit alman için e devlet şifresi istiyor , kontrol sonrası uygun gorülürse limit veriyor . İcranız varsa boşuna zaman kaybetmeyin
Ne aldin sen