- 1,011
- 297
- 83
Kessss husooNe diyon avel
Kessss husooNe diyon avel
Ne kadar ödedi sanaKessss husoo
Kral sen kadar rahat olabilsem keşke 100 lira kaldimi şahısa uyku tutmuyor aq sabaha kadar şükür şahısa borç yok bankaya çok🤣Sildim engelledim belki dolandırıcı olarak şikayet eder beni
3 k laNe kadar ödedi sana
Reis senden imza istediler mi sözleşme link yollayıpKefil istediğine bakma banada öyle SMS hatta önden bir taksit ödenecek denildi ama sonra onayliyorlar iptal etmeseydin bendende istediler sonra dediler onaylandı
kornişon turşu da gönderiyorlarsa ben de üye olcam hemenBeyler sakın alışveriş yapmayın bi arkadaş traş makinesi sipariş etmiş 4 paket iç içe sarılmış salatalık göndermişler.
AynenReis senden imza istediler mi sözleşme link yollayıp
Haydar reis seninki kaç saate onaylandı
Dün başvuru yapmıştım bu sabah onaylandı dün hafta sonu olduğu için gecikti normalde hafta içi başvuru yapıldığında gün sonuna kadarki olan zaman diliminde onaylaniyormusHaydar reis seninki kaç saate onaylandı
Öyle dediğine bakma banada o şekilde dedi onaylandiKefil talebi yazıyor oylnaylanie mı
Kefil talebi istedikten sonra kaç saat sonra onaylandı kralÖyle dediğine bakma banada o şekilde dedi onaylandi
Kardeşim gün içinde değişiyor o yazan yerde sonra başvurun kabul ediliyorKefil talebi istedikten sonra kaç saat sonra onaylandı kral
Sakin kral sakin konuyu açanın suçu nedir üye olan sensin kafana silah dayayıp üye etmedi kimse seniHesabi kapatacaz muhattap yok. Bu amatör orospu çocuklari yarın birgün bizden habersiz sipariş verir geri odemeli krediyle hayat sinemamizi sker bunlar
hakketten aynı mı tıpkısının ta kendisi sadece nokta koymuşsun araya 😂 😂Hakkaten aynı
Çok iyiymiş ne kadar limit verdiler sözleşmeli nasıl oldunuz icralık vs olana verirler mi bu limiti
Herkese aynı limit mi veriyorlar yoksa farklı mı dostumKardeşim gün içinde değişiyor o yazan yerde sonra başvurun kabul ediliyor