- 682
- 180
- 43
Vermezsen ne olacak istediğini arasınlar 🤣@archeva hayatının en büyük hatası soylu avmye bulaşmak olur 1 ay ödeme yapma karını kızını dayını halanı ararlar iPhone 15 i 800-900 bin olarak ödetirler sana faizi dosya masrafları ..
Vermezsen ne olacak istediğini arasınlar 🤣@archeva hayatının en büyük hatası soylu avmye bulaşmak olur 1 ay ödeme yapma karını kızını dayını halanı ararlar iPhone 15 i 800-900 bin olarak ödetirler sana faizi dosya masrafları ..
Bütün sülaleni arar itibarini zedeler.Kredi karti gibi 3-5 ay idare etmez. Hayatinizi kaydırır.
Bunu yazdın da ne yapıyorlar. İcra mı
WhatsApp müşteri temsilcisine yaz onlar onaylıyo sepetiYenikoza satın alma aşamasında kalıyor satın al diyorum işlemiyor tiklanmiyor sebebi ne olabilir Ekli dosyayı görüntüle 681751
Sabah yazdım hâlâ dönüş yapacakWhatsApp müşteri temsilcisine yaz onlar onaylıyo sepeti
Zaten piyasa değerinden yüksek çoğu cihazBütün sülaleni arar itibarini zedeler.
Bilmiyorum bende ordan onayladım sepetiSabah yazdım hâlâ dönüş yapacak
Sen kesene, bütçene bakacaksın ve fiyat karşılaştırması yapacaksın. A101'de en son 210 liraya 1 kg Ahir marka kaşar peyniri aldım. Mahalle bakkalında 400-500 lira. 600 gr balparmak balı 364 liradan 164 liraya inmişti örneğin A101'deYeni koza, soyluavm, Özşanal , Evkur vsvs ... Diğer kulvarda a101, Bim....Bunlar bu ülkede idare edenlerin yalakasi, veya yakını olan kan emici , mafyavari, adalet dışı , hak hukuk dışı kuruluşlar.Bunlarla işiniz olmasın.10k liralık telefon bunlarda aynı taksitle 18k ya gelir.Bulasmayin, derdiniz ne, sitelere doma.... lacagim diye böyle işlere girmeyin.Birakın elektronik esyayı bunlardan ayakkabı giysi alıp nakite çevirmeye çalışanlar var.Bu kadar mı düşer bir insan evladı.3-5 spin atayım da belki (fucks)win kazanırım umuduyla iş mi yapilir.
oo bal kanser toplatılmıstı.temuda gümrük limitli 🇹🇷🇹🇷🇹🇷Sen kesene, bütçene bakacaksın ve fiyat karşılaştırması yapacaksın. A101'de en son 210 liraya 1 kg Ahir marka kaşar peyniri aldım. Mahalle bakkalında 400-500 lira. 600 gr balparmak balı 364 liradan 164 liraya inmişti örneğin A101'de
Temu' da çok uygun ürünler var mesela. 100 liraya güneş gözlüğü falan satılıyor. 500 liraya çeşit çeşit ayakkabılar var. Ayakkabıcıdan alsan aynı ürüne 1.500 lira ister
İnternet alışverişleri hesaplı oluyorlar aslında. Sadece karşılaştırma yapman gerek
Neyi kansermiş anlamadım. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Mahalle bakkalından aldığın balın kalitesi ne belli ki. Herkes birşeyler söylüyor hangisi doğru hangisi değil bilmiyoruzoo bal kanser toplatılmıstı.temuda gümrük limitli 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
toplama kararı cıkmıstıNeyi kansermiş anlamadım. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Mahalle bakkalından aldığın balın kalitesi ne belli ki
Şaşırdım. Piyasada en çok methedilen bal markası balparmak diye biliyordum. Onlar da böyleyse diğerleri nasıl acabatoplama kararı cıkmıstı
sebze kuruyemis hep kanser şeyleri yediriyolar bize gümrükten geçmiyoŞaşırdım. Piyasada en çok methedilen bal markası balparmak diye biliyordum. Onlar da böyleyse diğerleri nasıl acaba
A101' haftanın yıldızları diye birkaç kampanyalı ürün oluyor. 7'li nestle bitter çikolata 99 liraydı mesela. Normalde tanesi 34 lira filan. Bazen deterjanlar falan kampanyaya giriyor. Fiyatlar yarı yarıya fark ediyorsebze kuruyemis hep kanser şeyleri yediriyolar bize gümrükten geçmiyo
Ürünleri kalitesizin de kalitesizi, sadece fiyat olarak düşünme, aldığın yogurdun içinde yoğurt, sütün içinde süt yok, gıda dedektifini takip etmeni öneririm, onlarca dava ve sonuçlar , internette yüzlerce doküman var, neredeyse yiyecek bazında hiçbir sağlıklı gerçek ürün yok, hep toz ve aroma.Şok , Carrefour falan bilmem ama bir migrostaki kalite farkıyla boy bile olcusemez.Ha , fiyatlar migrosta aşırı yüksek ama en azından kalite gerçek.Rica ederim işin parasal yönünden bakma.1kilo çakma zehir tereyağına bimde 100 verip alacağıma migrosta 200 grama 100 verip insan gibi temiz ürün tüketirimSen kesene, bütçene bakacaksın ve fiyat karşılaştırması yapacaksın. A101'de en son 210 liraya 1 kg Ahir marka kaşar peyniri aldım. Mahalle bakkalında 400-500 lira. 600 gr balparmak balı 364 liradan 164 liraya inmişti örneğin A101'de
Temu' da çok uygun ürünler var mesela. 100 liraya güneş gözlüğü falan satılıyor. 500 liraya çeşit çeşit ayakkabılar var. Ayakkabıcıdan alsan aynı ürüne 1.500 lira ister
İnternet alışverişleri hesaplı oluyorlar aslında. Sadece karşılaştırma yapman gerek
3 harfli zincir marketler kan emici deniyor ama oralardan 1.000 liraya yaptığın alışverişi mahalle bakkalından 2.000 liraya yapamazsın dostum
Tamam da dostum şöyle bir gerçek var. Bu zincir marketlerin kendi fabrikaları var. Çoğu ürünü de kendileri ürettikleri için fiyatlar mahallendeki bakkaldan daha ucuz. Hadi diyelim bu zincir marketlerin ürünlerine güvenmedik. Mahalle bakkalına, pazarcıya neden bu kadar güveniyorsun ki. O bakkal da gidip toptancıdan alıp sana satıyor. Bakkal kaşarı sana daha pahalıya satıyor diye daha kaliteli olduğu anlamına geldiğini düşünmüyorumÜrünleri kalitesizin de kalitesizi, sadece fiyat olarak düşünme, aldığın yogurdun içinde yoğurt, sütün içinde süt yok, gıda dedektifini takip etmeni öneririm, onlarca dava ve sonuçlar , internette yüzlerce doküman var, neredeyse yiyecek bazında hiçbir sağlıklı gerçek ürün yok, hep toz ve aroma.Şok , Carrefour falan bilmem ama bir migrostaki kalite farkıyla boy bile olcusemez.Ha , fiyatlar migrosta aşırı yüksek ama en azından kalite gerçek.Rica ederim işin parasal yönünden bakma.1kilo çakma zehir tereyağına bimde 100 verip alacağıma migrosta 200 grama 100 verip insan gibi temiz ürün tüketirim
Kime bozdurdunAdamın gonderdigi parayı iade etmissindir umarım kral
İnan ki birçok ürünü bizzat analiz ettirdim, internette dönenleri görünce.Bu konuda çok hassas davranıyorum, sürekli konuyu takip ediyorum.Ogrendikce , igrenmeye basladimTamam da dostum şöyle bir gerçek var. Bu zincir marketlerin kendi fabrikaları var. Çoğu ürünü de kendileri ürettikleri için fiyatlar mahallendeki bakkaldan daha ucuz. Hadi diyelim bu zincir marketlerin ürünlerine güvenmedik. Mahalle bakkalına, pazarcıya neden bu kadar güveniyorsun ki. O bakkal da gidip toptancıdan alıp sana satıyor. Bakkal kaşarı sana daha pahalıya satıyor diye daha kaliteli olduğu anlamına geldiğini düşünmüyorum
Migros ve Carrefour'un da kendi ürettikleri ürünler daha ucuz mesela. Kendileri ürettiklerinden dolayı daha ucuza satabiliyorlar. Migrosa gittiğimde üzerinde M yazan ürünleri alıyorum ben
migrosta aynı hileliÜrünleri kalitesizin de kalitesizi, sadece fiyat olarak düşünme, aldığın yogurdun içinde yoğurt, sütün içinde süt yok, gıda dedektifini takip etmeni öneririm, onlarca dava ve sonuçlar , internette yüzlerce doküman var, neredeyse yiyecek bazında hiçbir sağlıklı gerçek ürün yok, hep toz ve aroma.Şok , Carrefour falan bilmem ama bir migrostaki kalite farkıyla boy bile olcusemez.Ha , fiyatlar migrosta aşırı yüksek ama en azından kalite gerçek.Rica ederim işin parasal yönünden bakma.1kilo çakma zehir tereyağına bimde 100 verip alacağıma migrosta 200 grama 100 verip insan gibi temiz ürün tüketirim