- 95,688
- 51,477
- 113
Uziycak gibi ama uzasada ust olmax.bidaha uzarsa olurUzamqsaınız demi adiler
Uziycak gibi ama uzasada ust olmax.bidaha uzarsa olurUzamqsaınız demi adiler
Aynen keratakomus lanetihangi hastalık var reis geçmiş olsun keratokonus var bende de gözlük-lens işe yaramıyor tedavisi yok şimdilik
Aga biz ölmüşüz çok lanet yahangi hastalık var reis geçmiş olsun keratokonus var bende de gözlük-lens işe yaramıyor tedavisi yok şimdilik
lens hiçbir şeye yaramaz takma ben doktorla kaç kere konuştum gözlük-lens işe yaramaz deforme edebilir lens gözü ayrıca gerek yok dedi ilerlemesi durdu ama benimAynen keratakomus laneti
Crosslink olmustum bende sağdan ama sol hergün ilerlior doktora gidiyorum lens tak filan dedi olmadı halka yapalım sanırım halka yaptırcamlens hiçbir şeye yaramaz takma ben doktorla kaç kere konuştum gözlük-lens işe yaramaz deforme edebilir lens gözü ayrıca gerek yok dedi ilerlemesi durdu ama benim
ha farklı senin durum ameliyat olmuşun ben olmadım normalde o ameliyat ilerlemeyi durduruyor nasıl ilerledi sende ameliyattan sonra anlamadımCrosslink olmustum bende sağdan ama sol hergün ilerlior doktora gidiyorum lens tak filan dedi olmadı halka yapalım sanırım halka yaptırcam