- 17,579
- 4,944
- 113
Sa yer kaldi miDeplasman attı
Sa yer kaldi miDeplasman attı
Ne yeri bakıyon. Ben ilk mesajımı attım şimdi . Maaşı bitirip aranmaya mı geldinSa yer kaldi mi
Bro adam patladi la.kayip bonusuyla kupon yapti 3 mac 3 si geldi son mac hindistan liginde bi mac 2.5 ustİlk yarı bir gol daha olması lazım . Bu tutarsa hedefe ulaşılıyor mu
1.5 ust 1,16 2 ust 1.27 ama 2.5 ust orani acik deil.umarim gol 60 olmadan gelir.ev atarsa daha makbule gecerEv 65 e kadar 1 gol atarsa gelir atamazsa ya da dep atsa bil yatış
Üst gelirse, karma maçlar verek birlestir knka, artık uy bize😅Ev 65 e kadar 1 gol atarsa gelir atamazsa ya da dep atsa bil yatış
Ev atarsa müthiş llucak ama izlesen maçı evin atması mucize /) dep çok kaçırdı ama ya1.5 ust 1,16 2 ust 1.27 ama 2.5 ust orani acik deil.umarim gol 60 olmadan gelir.ev atarsa daha makbule gecer
Valla sorma senin ve ahmonun dediği herşey geldi şaka giviÜst gelirse, karma maçlar verek birlestir knka, artık uy bize😅
Neyse daha 45 dk var bol sansEv atarsa müthiş llucak ama izlesen maçı evin atması mucize /) dep çok kaçırdı ama ya
hemde hiç yok sendeAslında benim bankolarımda o Çin üst ve bu maç üsttü lakin sabır yok
Olsun geç olsun, güç olmasınAslında benim bankolarımda o Çin üst ve bu maç üsttü lakin sabır yok