- 5,330
- 5,991
- 113
ama edepsizce tabicok sağlam bir esprik olmus kaliteli
ama edepsizce tabicok sağlam bir esprik olmus kaliteli
Kargo kutusunu açınca Apple derken ısırılmış elma çıkınca gümrük memuru ile konu sahibi arasında geçecek muhabbetkralice kral bu yuzde yuz dolandırılma hikayesi baslangici ya
bence bu arkadas taniyorum filan diyor da biz dalga gecmeyelim diye güzelleme yapiyor. yuzde 500 dolandırılma bonusu terim kralKargo kutusunu açınca Apple derken ısırılmış elma çıkınca gümrük memuru ile konu sahibi arasında geçecek muhabbet
cifte standarta hayir. cinsiyetcileri kiniyoruz. herkese esit olalimBu konuyu açan erkek olsa o yorum çok gülünür ama bu kadın sorun o
Ya sen ne kadar tatlisinKargo kutusunu açınca Apple derken ısırılmış elma çıkınca gümrük memuru ile konu sahibi arasında geçecek muhabbet
Kargo kutusunu açınca Apple derken ısırılmış elma çıkınca gümrük memuru ile konu sahibi arasında geçecek muhabbet
He ya tmm aynen okey oui yescifte standarta hayir. cinsiyetcileri kiniyoruz. herkese esit olalim
Yok abi seni bekledik
Neden yazsınlar insanlar gırgır şamata peşinde burda yoksa biz erkekler için cepte para varsa önümüzde kadın seçeneği bol olur sanal sapiklar istisna tabiDaha 1 kişi bile bana yazmadı saolsunlar kapatma gereği duymadım
yabanci dilinize hayran kaldim konyali misinizHe ya tmm aynen okey oui yes
para olmayinca boyle konular cok sarıyor valla. paramiz olsa tusa basiyorduk.simdi tus bize basiyor
yabanci dilinize hayran kaldim konyali misiniz
Evet evet, okurken aynı şeyi düşündüm vala kanka 😁bence bu arkadas taniyorum filan diyor da biz dalga gecmeyelim diye güzelleme yapiyor. yuzde 500 dolandırılma bonusu terim kral
Yok değilim Mardinliyiz aşiretimiz var 😅yabanci dilinize hayran kaldim konyali misiniz
Birader sana parasını göndersin o zaman 🤣 saçma bir konu kapatın şu konuyuNeyse bu konuda tartışma yapmak istemiyorum arkadaşlar normalde tanıdığım biri tezgahlik bir durum söz konusu dahi değil
Tır geçer tıır