- 5,380
- 6,023
- 113
Kızıltepe de askerlik yaptim Kızıltepeyi bilirsiniz . gunduzleri mezarlik geceleri gerdanlik gibi gorunur mardinYok değilim Mardinliyiz aşiretimiz var 😅
Kızıltepe de askerlik yaptim Kızıltepeyi bilirsiniz . gunduzleri mezarlik geceleri gerdanlik gibi gorunur mardinYok değilim Mardinliyiz aşiretimiz var 😅
Yok değilim Mardinliyiz aşiretimiz var 😅
Bayan olmasaniz birsey atardimda asiretle.ilgili bilenler begensin 🤣Yok değilim Mardinliyiz aşiretimiz var 😅
Ben mesaj çekmeyi bilmemBayan olmasaniz birsey atardimda asiretle.ilgili bilenler begensin 🤣
Sağ yanım boydan boya MezopotamyaKızıltepe de askerlik yaptim Kızıltepeyi bilirsiniz . gunduzleri mezarlik geceleri gerdanlik gibi gorunur mardin
Kahvehane ortamı var, at bakalımBayan olmasaniz birsey atardimda asiretle.ilgili bilenler begensin 🤣
SmskskakaBen mesaj çekmeyi bilmem
Ben mesaj çekmeyi bilmem
cekmeyi
Sırf sen dedin diye shellac dostum uykusunu yarıda birskti ve konuyu kapatmaya geliyorBirader sana parasını göndersin o zaman 🤣 saçma bir konu kapatın şu konuyu
Hoscakalin forumdaki son paylasimim herhalde 🤣Kahvehane ortamı var, at bakalım
Birader sana parasını göndersin o zaman 🤣 saçma bir konu kapatın şu konuyu
Ben mesaj çekmeyi bilmem
İyi demiş valla
bence o 800 dolar ucar arkadas güzelleme yapiyor dolandirilacak yuzde yuz oran 1.01Aslında gümrükte hesap yapab memurun cebine 200 dolar koy gümrüksüz olarak versin sana 600 dolarda cebinde kalır
Yani evet dolandırabilir ama uzaktan dolandırılacak anladığım kadarıyla , arkadaşa sen ödeyeceksin demiş yani bir havale vs transfer istemiyor link verip buradan öde diyebilir kredi kartı ile onu cukkalar ama arkadaş da anlar bence ya .bence o 800 dolar ucar arkadas güzelleme yapiyor dolandirilacak yuzde yuz oran 1.01
buyuk ihtimal bi cekilise filan katildi, boyle fake cekilisler cok biz size bunları göndereceğiz ama su kadarr bi gumruk vergisi filan diyorlar. tutari tamamlayamayacagini ve ona ulaşacağını zaten biliyor hikaye yaaYani evet dolandırabilir ama uzaktan dolandırılacak anladığım kadarıyla , arkadaşa sen ödeyeceksin demiş yani bir havale vs transfer istemiyor link verip buradan öde diyebilir kredi kartı ile onu cukkalar ama arkadaş da anlar bence ya .
İphone macbook vs ise içindeki mallar tahmini o kadar çıkabilir aslında kararsızım