Benim arkadaşım Londra'da pilot bir nevi devlet memuru sayiliyor kendi ailesi alman ve Almanya'ya bile kargo göndereceği zaman aynı şekil işlemler yapıyor buna bir kaç kez tanıklık oldum benim arkadaşımdan yana sorunum yok sorunum Türkiye'nin koymuş olduğu ambargolarYok cidden Polonya'da yaşıyorum ve üst düzey bir yöneticiyim bi yazılım şirketinde. Daha çok siber güvenlik alanında hizmet veriyoruz. Boş zamanlarımda çaya çıkıyorum
🤣🤣🤣800 doları ödeyince böyle bir mesaj gelir sana bence bu devirde baba oğluna almaz 3000 dolarlık hediyeEkli dosyayı görüntüle 670597
Senin bu arkadaş yakında müge anlıda ben sana söylüyümBenim arkadaşım Londra'da pilot bir nevi devlet memuru sayiliyor kendi ailesi alman ve Almanya'ya bile kargo göndereceği zaman aynı şekil işlemler yapıyor buna bir kaç kez tanıklık oldum benim arkadaşımdan yana sorunum yok sorunum Türkiye'nin koymuş olduğu ambargolar
Merhabalar hanımefendi hayırlı geceler diliyorum konuya şeref verdinizBak kardeşim ben de kadınım fransadayım senin dediğin malzemeler zaten 3 bin dolar adam 3 daha ödemiş 6 bin dolar eger çok iyi tanımıyorsan güvenmiyorsan bulaşma güveniyorsan doğru gümrük takılır ama o kadar para 800 dolar sanmam yani
Bak şimdiye kadarki mesajları okudum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dolandırılıyorsun. Iyi gecelerBenim arkadaşım Londra'da pilot bir nevi devlet memuru sayiliyor kendi ailesi alman ve Almanya'ya bile kargo göndereceği zaman aynı şekil işlemler yapıyor buna bir kaç kez tanıklık oldum benim arkadaşımdan yana sorunum yok sorunum Türkiye'nin koymuş olduğu ambargolar
bonjour madameMerhabalar hanımefendi hayırlı geceler diliyorum konuya şeref verdiniz
Tanımış olduk iyi olduMerhabalar hanımefendi hayırlı geceler diliyorum konuya şeref verdiniz
annen almış o fıyata haberın yok muTitreşimli bişey 3000 dolar etmez
Saol ya senin gibiler yüzünden yorum yapmaya çekiyoruzMerhabalar hanımefendi hayırlı geceler diliyorum konuya şeref verdiniz
Çok haklısınız hanfendiSaol ya senin gibiler yüzünden yorum yapmaya çekiyoruz
Sen aradığın cvp burda bulamasın gereksiz boşver ahmak dolu sana açık net diyoruz dolandırıcı diye neye inanırsan ona inan artık benden sana tavsiye dm kapat hadi iyi gecelerArkadaşlar bilgisi olan varsa acil lütfen dönüş bekliyorum. Londradan bir arkadaşım bugün uçak yoluyla uluslararsı hızlı teslimat kargo şirketi Upsim ile bana kargo çıkarttı ve bunlar elektronik ürünler bir kaç parçada hediye kendisi kargo şirketine 3000 dolar odeme yaptı ve benim de kargo teslimatı gerçekleştirirken 800 dolar bir ödeme yapmam gerektiğini bunu ödemek istediğini ama Türkiye gümrük vergisi olduğundan sebeb ödeyemediği ni benim ödemem gerektiğini söyledi. Ben kendisini kaç kez uyarmama rağmen kargoyu çıkardı her ne kadar uçak ile acenteyle yollamış olsa bile elektronik cihazlar olduğu için kargoya takılır mı ve 800 dolar vergi çıkması mumkunmu ?
Cidden çok kırıldım iyi geceler diliyorumSaol ya senin gibiler yüzünden yorum yapmaya çekiyoruz
ilk önce bır kadın ıle nasıl konusulacagını ogren sen. senın gıbıler yuzunden ....Seni çıktığın deliğe sokarım bacina monte ederim o aparatı orospu çocuğu
DjdjdjdjdjdjCidden çok kırıldım iyi geceler diliyorum
O ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempee poso faretu tolekazo ukampo ha?Sen aradığın cvp burda bulamasın gereksiz boşver ahmak dolu sana açık net diyoruz dolandırıcı diye neye inanırsan ona inan artık benden sana tavsiye dm kapat hadi iyi geceler