Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yurtdışından Türkiye'ye kargo

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
28
Yok cidden Polonya'da yaşıyorum ve üst düzey bir yöneticiyim bi yazılım şirketinde. Daha çok siber güvenlik alanında hizmet veriyoruz. Boş zamanlarımda çaya çıkıyorum
Benim arkadaşım Londra'da pilot bir nevi devlet memuru sayiliyor kendi ailesi alman ve Almanya'ya bile kargo göndereceği zaman aynı şekil işlemler yapıyor buna bir kaç kez tanıklık oldum benim arkadaşımdan yana sorunum yok sorunum Türkiye'nin koymuş olduğu ambargolar

Yusem42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,352
797
113
Benim arkadaşım Londra'da pilot bir nevi devlet memuru sayiliyor kendi ailesi alman ve Almanya'ya bile kargo göndereceği zaman aynı şekil işlemler yapıyor buna bir kaç kez tanıklık oldum benim arkadaşımdan yana sorunum yok sorunum Türkiye'nin koymuş olduğu ambargolar
Senin bu arkadaş yakında müge anlıda ben sana söylüyüm

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,130
5,938
113
Bak kardeşim ben de kadınım fransadayım senin dediğin malzemeler zaten 3 bin dolar adam 3 daha ödemiş 6 bin dolar eger çok iyi tanımıyorsan güvenmiyorsan bulaşma güveniyorsan doğru gümrük takılır ama o kadar para 800 dolar sanmam yani
Merhabalar hanımefendi hayırlı geceler diliyorum konuya şeref verdiniz

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,532
19,043
113
Bak şimdiye kadarki mesajları okudum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dolandırılıyorsun. Iyi geceler

archeva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,105
93
48
Getirilen elektronik ürün ne acaba çok merak ettim

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,831
11,374
113
Dolari hesaplarken ben

Yusem42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,352
797
113
Arkadaşlar bilgisi olan varsa acil lütfen dönüş bekliyorum. Londradan bir arkadaşım bugün uçak yoluyla uluslararsı hızlı teslimat kargo şirketi Upsim ile bana kargo çıkarttı ve bunlar elektronik ürünler bir kaç parçada hediye kendisi kargo şirketine 3000 dolar odeme yaptı ve benim de kargo teslimatı gerçekleştirirken 800 dolar bir ödeme yapmam gerektiğini bunu ödemek istediğini ama Türkiye gümrük vergisi olduğundan sebeb ödeyemediği ni benim ödemem gerektiğini söyledi. Ben kendisini kaç kez uyarmama rağmen kargoyu çıkardı her ne kadar uçak ile acenteyle yollamış olsa bile elektronik cihazlar olduğu için kargoya takılır mı ve 800 dolar vergi çıkması mumkunmu ?
Sen aradığın cvp burda bulamasın gereksiz boşver ahmak dolu sana açık net diyoruz dolandırıcı diye neye inanırsan ona inan artık benden sana tavsiye dm kapat hadi iyi geceler