- 42,770
- 46,444
- 113
Vermezler die dusunuyorum genede kesin konusmamak lazım ama vermezlerBen ziraaten aldim ama vakif ve halkada basvuru yaptım cikma ihtimali varmi
Vermezler die dusunuyorum genede kesin konusmamak lazım ama vermezlerBen ziraaten aldim ama vakif ve halkada basvuru yaptım cikma ihtimali varmi
kendim almıs gibi sevindim hacı gule gule kullanarkadaslar ziraatten aldim. bilgi almak isteyeb olursa yardimci olurum. ama daha cevap alamayan merak etmesin bana verildiyse herkeze verirler
Reis tek bi bankadan mi aliniyor yoksa 3unun vrrme ihtimali varmi
kısmet olursa olur artık yapacak bırsey yok ziraat cep subesıne 12 yasımdakı yigene verdim teli yarım saatte gir bak diyom kendim ugrasmıyom onlarlaYok ayın 1inden beri aynı bekliyorum
icran varmıydı veya borç vs vsMerhaba arkadaşlar benimde çok kötü idi durumum not 0 yazmasını boşver not alınamadı uyarısı alıyordum şimdi sms gelenden ziraat linkine baktım olumlu dedi ama miktar 3 k ye üştü,her zamanki sayfaya ek olarak assagisina krediyi kullan link tanımlamışlardı,okeyledim yarın sabah hesabına atacak ve sonucu sms ile bilgilendirecegiz dediler.yani kullanmadım ama banka bana verdiyse hepiniz alabilirsiniz gibi duruyor.insallah
3 undende basvurdm vakif ve halkbank 4 nisan .ziraat bank 6 nisan . sadece ziraattan onay geldi hesabim vardi ama ziraatteReis tek bi bankadan mi aliniyor yoksa 3unun vrrme ihtimali varmi
allah razı olsun darısı başıña kardeşimkendim almıs gibi sevindim hacı gule gule kullan
Sma geldi miarkadaslar ziraatten aldim. bilgi almak isteyeb olursa yardimci olurum. ama daha cevap alamayan merak etmesin bana verildiyse herkeze verirler
Rinde3 undende basvurdm vakif ve halkbank 4 nisan .ziraat bank 6 nisan . sadece ziraattan onay geldi hesabim vardi ama ziraatte
yok sms gelmedi. bankaya gittim bilgileri guncelledim telefon vs eve geldigimde basvuruya baktim sonuclanmistiSma geldi mi
Haci benim geçmişim zifiri karanlık ama hepsini temizlemiştimicran varmıydı veya borç vs vs
SMS ile cevap gelmedi mi hiç Vakıfbank miydi seninyok sms gelmedi. bankaya gittim bilgileri guncelledim telefon vs eve geldigimde basvuruya baktim sonuclanmisti
Yok mu bilen biriArkadaşlar vakıf mobilden iş adresi nasıl ekleniyor
ziraat ben. sms falan gelmedi direk olumlu yazmislardiSMS ile cevap gelmedi mi hiç Vakıfbank miydi senin