Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

Fartmen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
110
12
18
Merhaba arkadaşlar benimde çok kötü idi durumum not 0 yazmasını boşver not alınamadı uyarısı alıyordum şimdi sms gelenden ziraat linkine baktım olumlu dedi ama miktar 3 k ye düşmüştü,her zamanki sayfaya ek olarak assagisina krediyi kullan link tanımlamışlardı,okeyledim yarın sabah hesabına atacak ve sonucu sms ile bilgilendirecegiz dediler.yani kullanmadım ama banka bana verdiyse hepiniz alabilirsiniz gibi duruyor.insallah

muslumbaba

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
54
4
8
Merhaba arkadaşlar benimde çok kötü idi durumum not 0 yazmasını boşver not alınamadı uyarısı alıyordum şimdi sms gelenden ziraat linkine baktım olumlu dedi ama miktar 3 k ye üştü,her zamanki sayfaya ek olarak assagisina krediyi kullan link tanımlamışlardı,okeyledim yarın sabah hesabına atacak ve sonucu sms ile bilgilendirecegiz dediler.yani kullanmadım ama banka bana verdiyse hepiniz alabilirsiniz gibi duruyor.insallah
icran varmıydı veya borç vs vs

Beybolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,010
300
83
Arkadaşlar vakıf mobilden iş adresi nasıl ekleniyor

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,145
24,850
113
Babamı bugün arayıp krediniz onaylandı demişler şubeye gitmiş almak için telefonla olmaz mesaj gelicek demişler böyle olan varmı