- 1,156
- 262
- 83
09.30 da mesaj geldi ptt karta yattı diye hala ne gelen ne giden kardeş imHayırlı olsun kardesim. Bi sorum olacak. Havale gelmeden önce ptt mesaj atyi mı havale yapıldı diye. Mesaj attıysa aradaki sire ne kadar
09.30 da mesaj geldi ptt karta yattı diye hala ne gelen ne giden kardeş imHayırlı olsun kardesim. Bi sorum olacak. Havale gelmeden önce ptt mesaj atyi mı havale yapıldı diye. Mesaj attıysa aradaki sire ne kadar
Amk boyle bi haksizlik adaletsizlik yok adam 2 kere almis calisiyor ihtiyaci yok biz bi kere alamiyoz amk gelde cildirmaKismet artik sansimiza belki duser bizede
Hadi gözün Aydın 😂Bu sefer biz b
Kardeş tam sana mesaj yazrken bir baktım yukardan mobil bankacılığına para yattı yazdı.sen ne şanslı insansın
Bn 1 kere aldim ptt den bakalim bunda vereceklermi yandaki kutucuk kalkti surec devam ediyor tek yaziyor kismet artikAmk boyle bi haksizlik adaletsizlik yok adam 2 kere almis calisiyor ihtiyaci yok biz bi kere alamiyoz amk gelde cildirma
Ayn boyle dun iletiltildi vakifa filan yaziyordu yanda bugun aynnı boyle oldu heralde inceleniyoruz zengimiyiz fakirmi sureyelimi multecimi bakalim kismetIbana yatiyormus zaten sendede ayni bu sekildemi kral
Ekli dosyayı görüntüle 146121
Ibsallah bro herkesinkinde o yan tarafdaki iletildi yazisi gitmiyodu sanırım dogrumu bi gelışme var gibi geliyor banadaAyn boyle dun iletiltildi vakifa filan yaziyordu yanda bugun aynnı boyle oldu heralde inceleniyoruz zengimiyiz fakirmi sureyelimi multecimi bakalim kismet
Gelisme olursa yazarimIbsallah bro herkesinkinde o yan tarafdaki iletildi yazisi gitmiyodu sanırım dogrumu bi gelışme var gibi geliyor banada
Allah yüzüne bakmış.cok kişiye burda vermedilerEvet ayni
Eyvallah dostHadi gözün Aydın 😂
Şimdi benimde finansa yattıHerkeze yavaş yavaş düğmeye başladı demek ki
Sizin pttdde hesabınız varmıŞimdi benimde finansa yattı
Yok ptt hesabımSizin pttdde hesabınız varmı
Merkez pttler açık sadecePttye gittim ayın 17 sine kadar kapalıyız yazıo
Öğle 1 gibi Akbank gelmiş bana daBenim de Akbank sabah gelmiş