- 587
- 366
- 63
Valla bu meseleyi cozemedim beynim yandı 😂Birader seninki tam gunune denk geliyo benimki sali gunu boyle sansin yaw bu tc son hanesi farkediyormu acabaa
Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla bu meseleyi cozemedim beynim yandı 😂Birader seninki tam gunune denk geliyo benimki sali gunu boyle sansin yaw bu tc son hanesi farkediyormu acabaa
hocam ptt numarasını verir misin benim hep meşgul çalıyorS.a arkadaslar az once aradim ptt yi parayi brnim ziraat hesap numarami soledi oraya eft yapildi bugun gecer dedi musteri temsilci ama sorun su ben hic ziraat hesabimi yazmamistim bunlar benim hesabimi nerden bulup nasil eft yaptilar
5 te 5 gidiyorum konuya gelseneVay arkadaş, bu 1100 haberini ilk ben verdim ama en son ben alicam, daha once aldigim 1000 tl de yolladiklari ibani sonradan kapatmistim bankadan. Sosyal yardim vakfinda da guncellemistim banka bilgisini. Salak ptt kapali olan ibana yollamis 3 saattir ugrasiyorum. Banka diyorki olmayan bir hesaba para gelmez.. Hakli yani. Ptt de diyor ki geri dönmesini bekleyeceksiniz, ölme eşşeğim ölme. Şaşardım zaten sorunsuz olsa
Bende az önce aradım daha önce iban a geldiği halde şubeden alabilirsiniz dedi. Nasıl bir iş yapıyorlar hâlâ çözemedimEvet bey an itibariyle iban hesap numarasi vermedigim.halde simdi hesabima geldi para sasirdim valla ptt beklerken ibana geldi
kapsam dışına çıktı yazıyorsa onaylanmışUsta şimdi ben e devletten baktığımda 1100 TL paranız hazır yazıyor yandada kapsamdan çıktı yazıyor bu onaylandimi bilen varmı bu işi onaylandi desen geçen garanti hesabıma yatmıştı ama şuan gelen bişey yok
Tc son hane 6 mı knkUsta şimdi ben e devletten baktığımda 1100 TL paranız hazır yazıyor yandada kapsamdan çıktı yazıyor bu onaylandimi bilen varmı bu işi onaylandi desen geçen garanti hesabıma yatmıştı ama şuan gelen bişey yok
Hangi banka hocamEvet bey an itibariyle iban hesap numarasi vermedigim.halde simdi hesabima geldi para sasirdim valla ptt beklerken ibana geldi
Evet 6Tc son hane 6 mı knk
Ziraat bankasina yatti ben gecensene basvurdum ama heaap numarasi vermemistim adam usenmeden hesabimi buluo yatirmislarHangi banka hocam
Bnim de 6 surec devam ediyor bnde ama gelisme olacak gibi senin para hazir ibana yatarEvet 6
Hocam neresinde yazıyor bunlar e devletin tam olarakUsta şimdi ben e devletten baktığımda 1100 TL paranız hazır yazıyor yandada kapsamdan çıktı yazıyor bu onaylandimi bilen varmı bu işi onaylandi desen geçen garanti hesabıma yatmıştı ama şuan gelen bişey yok
Ben hesabimi kapatmistim, sosyal yardim vakfindan 3 ay once guncelledim ama tebrik ederim kapalı olan hesaba yollamislar. Oyle bir hesap yok. Mantiga aykiri resmen . ptt ye geri gelmesini bekleyeceksiniz dedi, sikayetvar sa okudum hatali iban sorunlarini, 10 gun yazmış millet, ptt nin cami cerceveyi indiririm. Kendim o hesaba simdi 1 tl yollamayi denedim iban bulunamadi diyor yollamiyor. Nasil yolladik diyorlar valla sinirden çıldırdımZiraat bankasina yatti ben gecensene basvurdum ama heaap numarasi vermemistim adam usenmeden hesabimi buluo yatirmislar
Sosyal yardım yaz sosyal yardım sorgulama çıkıyor zaten baş ona orda yazıyor çıktıysa egerHocam neresinde yazıyor bunlar e devletin tam olarak
Valla reis bende sasirdim.hic birsekikde biryere vermedigim.halde hesabimi ibana attilar naptiklari bellisizBen hesabimi kapatmistim, sosyal yardim vakfindan 3 ay once guncelledim ama tebrik ederim kapalı olan hesaba yollamislar. Oyle bir hesap yok. Mantiga aykiri resmen . ptt ye geri gelmesini bekleyeceksiniz dedi, sikayetvar sa okudum hatali iban sorunlarini, 10 gun yazmış millet, ptt nin cami cerceveyi indiririm. Kendim o hesaba simdi 1 tl yollamayi denedim iban bulunamadi diyor yollamiyor. Nasil yolladik diyorlar valla sinirden çıldırdım