Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 15-20k Borç Hk.

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
482
260
63
cok iyiymis bana 80k bakiye nasıl verdiler anlamadım neye göre veriyorlar dost
Vallahi kafalarına göre veriyorlar bende anlamadım.. iki tane limit tanımlıyorlar bi (hepsipay limiti) bir de (hepsifinans limiti) hepsipay ön ödemeli alışveriş yapabiliyor yani ne alırsan ortalama ilk taksit tutarı kadar senden ücret istiyor onu öderken o şekilde alabiliyorsun. ama hepsifinans limitini direk kullanabiliyorsun kredi kartı gibi

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,600
7,106
113
Vallahi kafalarına göre veriyorlar bende anlamadım.. iki tane limit tanımlıyorlar bi (hepsipay limiti) bir de (hepsifinans limiti) hepsipay ön ödemeli alışveriş yapabiliyor yani ne alırsan ortalama ilk taksit tutarı kadar senden ücret istiyor onu öderken o şekilde alabiliyorsun. ama hepsifinans limitini direk kullanabiliyorsun kredi kartı gibi
Nasıl yani dost şimdi 80K limit verdi. 25Klık telefon alsam bunu nasıl ödüyoruz tam olarak?

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
482
260
63
Nasıl yani dost şimdi 80K limit verdi. 25Klık telefon alsam bunu nasıl ödüyoruz tam olarak?
Hocam şöyle yap aslında bir ürün seç telefon falan sonra ödeme kısmına geç orada ne diyeceğine bir bak bakalım daha sağlıklı olur şimdi pek hatırlamıyorun

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,600
7,106
113
Hocam şöyle yap aslında bir ürün seç telefon falan sonra ödeme kısmına geç orada ne diyeceğine bir bak bakalım daha sağlıklı olur şimdi pek hatırlamıyorun

Sana özel Hepsiburada limitin, Hepsiburada'dan yaptığın alışverişler ve Kredi Kayıt Bürosu’ndaki finansal verilerin dikkate alınarak belirlenir. Limitler belirli periyotlarla gözden geçirilip otomatik olarak güncellenir ve 20.000 TL'ye kadar çıkabilir.

bana nasıl 80k çıktı :D

23 küsür telefon için şu şekilde cıktı
tel.png

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,874
2,959
113
Sana özel Hepsiburada limitin, Hepsiburada'dan yaptığın alışverişler ve Kredi Kayıt Bürosu’ndaki finansal verilerin dikkate alınarak belirlenir. Limitler belirli periyotlarla gözden geçirilip otomatik olarak güncellenir ve 20.000 TL'ye kadar çıkabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 666054
  • Sen planlar yaparken birisi güler..

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
482
260
63

Ekli dosyayı görüntüle 666054
Farkındaysan orada bir ibare var peşinat tutarı hemen diye ona dikkat et ön ödeme yapmadan alamazsın telefon hocam ☺

Mertcan2602

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
164
41
28
Reklam gibi olmasın da alakam yok yani burdan kredi çektim alışveriş sitesi genelde icralilara da verebilio paraya çevirmek için gran altın satun alıyorsun hesabına gelior bozduruyorshn telefon felan da var %50 yıllık faiz ortalama 45 gün içinde odersen hiç faiz ödemeden ana parayi ödeyebiliorsun bir hafta sürüyor sıra felan gelior evrak kargo şubesine gelior imza atıp gönderion

Sana ne kadar kredi vermişti icra dosyan vs var mıydı güvenilir mi birde gram altın alsan

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,364
2,276
113
Önemli olan verilen bu krediyi nakite çevirebiliyormusunuz?

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,294
3,250
113
Vakıf ziraat halkbank vermez kolay kolay
Sözde halkın bankası ama adamına göre kredi veren banka kolay kolay vermez bunlar kredi notum çok iyi olmasına rağmen hiçbiri vermedi 2 gün sonra özel bankadan 200 bin kredi almıştım 5 kuruş etmezler

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
310
99
28
Ziraat ve vakıfbank hesabın varsa esnek hesap başvurusu yap yoksa git subeye hesap ac 3 4 saat sonra ınternet subene gir basvuru yap ikisindende 10 k ya kadar çekersin 7 ay once borcum icram oldugu halde ikisindende 5 k 5 k cekmistim arti birde ziraat tan 5 k kredi cekmistim subeye gitmeden direk hesabıma yatmıştı
reis ben yaptım vermedı sigorta yok

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,695
3,152
113
En iyisi nays valla ben 2 sene önce almıştım hiç şey yapmadan 5k vermişti o zamanın 5k si şimdiki 20k

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,975
5,485
113
reis ben yaptım vermedı sigorta yok
Valla 3 senedir benimde yok üstüne icra avukatlık bana vermişti demekki benim aldığım günler devlet bankaların özel promosyon ları vardı galiba öyle onaylandı sanırım