Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 15-20k Borç Hk.

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,157
2,756
113
hiçbir bankadan daha önce kredi çekmedim ilk krediye faizsiz veren yerler falan var mı hangi bankalar veriyor bilgin varmı
En para ve qnb ilk müşterilere özel 20 k faizsiz 6 ay sonra geri ödeme ile veriyor. Ama sicil temiz olması gerekiyor

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
969
283
63
Makine hani markaydı noldu marka battı mı

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,975
5,485
113
hiçbir bankadan daha önce kredi çekmedim ilk krediye faizsiz veren yerler falan var mı hangi bankalar veriyor bilgin varmı
Ziraat ve vakıfbank hesabın varsa esnek hesap başvurusu yap yoksa git subeye hesap ac 3 4 saat sonra ınternet subene gir basvuru yap ikisindende 10 k ya kadar çekersin 7 ay once borcum icram oldugu halde ikisindende 5 k 5 k cekmistim arti birde ziraat tan 5 k kredi cekmistim subeye gitmeden direk hesabıma yatmıştı

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
843
510
93
Ziraat ve vakıfbank hesabın varsa esnek hesap başvurusu yap yoksa git subeye hesap ac 3 4 saat sonra ınternet subene gir basvuru yap ikisindende 10 k ya kadar çekersin 7 ay once borcum icram oldugu halde ikisindende 5 k 5 k cekmistim arti birde ziraat tan 5 k kredi cekmistim subeye gitmeden direk hesabıma yatmıştı
Ziraat torpil geçmiş sana.
Günahını bile vermez ziraat

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Şimdi gidip açtım vakıftan ne sky limit ne kredi kartı verdi 😂

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,600
7,106
113
Dostlar 80k bakiye çıktı hepsipayda bunu nasıl ödüyoruz geri kart bilgileri sormadı

doxtor33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
51
28
Selam dostlar bana bir hafta içerisinde 15-20k para lazım hangi uygulamalar veriyor bu tarz düşük miktarda borç? 2 taksitte öderim 10k 10k ödemede problem yok ancak şöyle bir sorun var bir işte çalışmıyorum senelerdir bu problem oluşturur mu ? Teşekkürler şimdiden
Dipnot: Hiçbir bankaya borcum yok ekstra olarak bu miktarı kumar için kullanmayacağım
İş bankasının nays uygulaması var onu dene daha önce hiç çekmesiysen minimum 10 alırsın bide iş bankasının genç kredi kartını da alirsin garanti bankasından da bonus genç başvurusu yap onuda alırsın akbanktan mobilden üye olanlara 20 bin tly varan faizsiz avans ta alırsın yani alırsın da alirsin hepsi verir eğer dediğin gibi ise alamazsan yaz bana ben nasil alacağını anlatırım sana kanka ama üst üste başvuru yapma hic alamazsın sırayla bide denizbankta kurtaran hesap var limit az verir ama oda gelir 3 5 birşey yani senin işin Çözüldü 😎