- 7,860
- 3,303
- 113
Paşam sakin ol ne bu hiddet yahu21 k'yı forumda paylaştığım maçlarla mı kaldırdım bir baştan sona bak bakalım
Paşam sakin ol ne bu hiddet yahu21 k'yı forumda paylaştığım maçlarla mı kaldırdım bir baştan sona bak bakalım
Getirici ler sağlam değil reis o yüzden böyle şeylere başlarken gusüllü getiriciler lazım sen gusüllü olduğundan paylaşmadan aldığın hangi kupon olursa gelmiş bence açıklaması bu21 k'yı forumda paylaştığım maçlarla mı kaldırdım bir baştan sona bak bakalım
Konuda tartışma istemiyoruz..Bi kaç mesajını okudum da yazdıgım mesaja harcadıgım enerjiye üzüldüm resmen takip edenlere ayrı bi üzüldüm
Reis tartısmıyoz ki arkadas bi hiddetlendi o kadar sıkıntı yok gayet relax ızKonuda tartışma istemiyoruz..
Başkan zorla sinir ediyorlar
Birazdan 20 kişiye 50 çekilişi olunca bakarlar kral takma bence sal gelsin gusüllü aldık şükürBaşkan zorla sinir ediyorlar
Ilk kuponun gelmedi mi madem tutunca aticam diyorsun 5k aldin ondan21 k'yı forumda paylaştığım maçlarla mı kaldırdım bir baştan sona bak bakalım
Kral sen devam etBaşkan zorla sinir ediyorlar
Bol şanslar reisKonuşanlar benim çapım gelemezler
Konuşanlar benim çapım gelemezler
başkan 2-3 kişiyi görecem diyip sonra çamura yatma. Ya baştan arkadaşlar ben para dağıtmıyorum eğlenceli bir ortam için paylaşıyorum de ya da cidden 2-3 kişiyi gör. Burda güzel bir forum oluşturulmaya çalışılıyor üstelik ilk vukuatın da değil kaç kez aynı problemi yaşadınBaşkan zorla sinir ediyorlar
Full kolpasın be biraderGüzellik yapmak sorun değil de forumda paylaştığım maçlardan sadece en baştaki geldi diğerlerinin hepsi yattı forumda paylaştıklarım tutsa yapacaktım zaten ayrı bir çekiliş açabilirim zaten o kişiler aklımda biliyorum
Helal antepli yürü endamını gorelım seninKonuşanlar benim çapım gelemezler